Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 10 évvel ezelőtt kapcsolatom...

10 évvel ezelőtt kapcsolatom volt egy házas nővel. Született egy gyerekünk. A gyereket szeretném látni,8.5 éves, de a család nem hajlandó beleegyezni. Mit tudnék tenni? Hol vannak a jogaim?

Figyelt kérdés
2 alkalommal próbáltunk összeköltözni (terhesség alatt, illetve a gyerek 1.5 éves korában). Mindkétszer néhány hétig maradtunk csak együtt. A gyereket szeretném látni,8.5 éves, de a család nem hajlandó beleegyezni. Mit tudnék tenni? Ugyanúgy házasságban élnek, a férje saját gyerekének tekinti, hiába tudja, hogy nem tőle van. Hol vannak a jogaim?

2019. okt. 22. 10:40
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén. Hiába fenyegeted, neked a törvény nem adott és nem is fog adni semmi jogot. A gyerek érdekeit nézik, és az ő érdeke az, hogy azok neveljek, akiket o a szüleinél tart. Hagyd őket békén, ha valamit is számít ag a gyerek neked, akkro ne próbáld meg tönkretenni az életét.
2019. okt. 22. 11:24
 22/58 A kérdező kommentje:
A férje is azt mondta, hogy ne keressem többé őket, mert ez a legjobb a gyereknek is. De a gyereknek joga van ismerni az apját, ahogy nekem is jogom van a láthatásra. Szerintem
2019. okt. 22. 11:25
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek ismeri az apját. A nő férje az apja. Joga van a gyereknek a boldog, kiegyensúlyozott élethez. Neked semmi jogod nincs bele mászni az életükbe. Ha nem fejezed be, nagy esély van egy feljelentésre ellened, aminek minikmum egy tavoltartasi végzés lesz a vege
2019. okt. 22. 11:26
 24/58 anonim válasza:
50%
“Úgy érzem én mindent megtettem, hisz próbáltam felvenni az anyjával többször is a kapcsolatot.” Évente 1-2 alkalommal írtál neki? Aztaaa! Tudod hányszor eszik sír nevet esik el egy gyerek? Nem évente 1-2alkalomma! Ilyen embernek a pénze se kene, nemhogy a jelenléte. A nő egy okos asszony, hogy távol tart a gyereküktől! Az Ő gyereküktől! Vicc vagy😅😂
2019. okt. 22. 11:28
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén őket! Honnan tudod biztosan, hogy te vagy az apa????
2019. okt. 22. 11:28
 26/58 A kérdező kommentje:

A nő mondta, hogy egyáltalán nincs köztük szex.

Szerintem semmi hátránya nem származhat a gyereknek abból,ha egy újabb ember szereti. Szép lassan magamhoz tudnám szoktatni, utána úgy gondoltam, hogy hétvégente 1-2 napot velem töltene, illetve szünetekben, ünnepekkor legalább felesben nálam lenne

2019. okt. 22. 11:32
 27/58 anonim ***** válasza:
50%
Nem???? Gyenge identitás zavar. De nem kell aggódni, ha a fejed tetejére állsz se lesz jogod a gyerekhez
2019. okt. 22. 11:33
 28/58 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, állítsad már le magad.

Mi nem világos azon, hogy NINCS jogod látni? Pont olyan idegen vagy mint bárki más. Fel kéne már fognod, hogy senkit, de főleg a törvényt nem érdekli, hogy kinek a spermájából fogant a gyerek, ha az anyja házasságban élt. Ezt tudnod kellett akkor is amikor házas nővel szexeltél. Ha gyerek közelébe mersz menni fel fog jelenteni a francba. A fenyegetőzéseddel meg magad alatt vágod a fát. Ballagj el a gyámhivatalba, családvédelemhez, bíróságra és kérdezz ott, ha itt nem tudod elfogadni a választ. Ugyanezt fogják mondani azzal kiegészítve, hogy takarodj a család közeléből mert nagyon megjárod.

2019. okt. 22. 11:40
 29/58 A kérdező kommentje:
Nincs itt ügyvéd, aki ismerné a kiskapukat? Egészen biztos vagyok benne, hogy lenne megoldás! Olvastam a családjogi törvényt és még a külföldön élő szülőnek is van joga a kapcsolattartáshoz, akkor nekem miért ne lenne?
2019. okt. 22. 11:41
 30/58 Savlekotő ***** válasza:
16%
Látod csak az ilyen nőstényeknek van joga Magyarországon. Mindig ezek miatt a nőstények miatt szívnak a férfiak gyerekek :( Okkal nem írok nőt hölgyet,mert ezek nem azok ezek csak rafkós nőstények. Engedd el,lépj tovább,keress tisztességet nőt ha találsz még a maiak között és alapíts vele családot,mást nem tehetsz. Kívánom h a gyerek később valami rutin eljárásnál megtudja az igazat,az neked elég tétel lenne ha ő keresne később nagykorúként,v megutálná a hazug bandát.. Undorító történet.
2019. okt. 22. 11:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!