Karácsony Gergely felfüggeszti a kilakoltatásokat Budapesten. Ez azt jelenti, hogy a bérbeadó a hónapok óta nem fizető albérlőjét például télen nem tudja majd kilakoltatni?
#7, #11-nek:
Még mindig nem értem ezt a t'ketlenkedést, amit írsz!
Ha van egy albérlőd aki nem fizet, akkor nem feltétlen kell kilakoltatni.
Kikötteted a vizet, gázt, áramot, oszt' jó napot.
Polgári szerződés a szolgáltatókkal, AKKOR BONTOD FEL AMIKOR AKAROD!
Semmiféle törvény nem kötelez arra, hogy te fizesd az általuk használt szolgáltatásokat. Kössenek maguknak ha tudnak!
Hidd el, qrva hamar eltakarodnak!
"Ha van egy albérlőd aki nem fizet, akkor nem feltétlen kell kilakoltatni.
Kikötteted a vizet, gázt, áramot, oszt' jó napot.
Hidd el, hamar eltakarodnak!"
Persze miután az utolsó villany kapcsolót és csillárt is ellopták és bosszúból szétvertek mindent. A nyomozást a rendőrök amilyen hamar lehet lezárják és utána lehet milliókért felújítani
#12, #13-nak (kérdezőnek):
Akkor ne tegyél semmit hanem várjál jó h'lye módjára, és a történet vége a kilakoltatáshoz közeledve ugyanaz lesz!
Annyi különbséggel, hogy addigra belebaxtak még az ingatlanba pár százezer rezsitartozást is!
MEG IS ÉRDEMLI!
Én egyébként nem xaroznék, nem szórakoznék még a szolgáltatókkal sem. Kifigyelném hogy mikor vannak otthon a legkevesebben, és három-négy emberrel rajtuk ütnék. 5 perc alatt a lépcsőházban vagy a kertben lenne a cuccuk, addig az egyik ember villámgyorsan zárat cserélne, és lezárná a lakást.
Mire a zsarukat kihívnák, már semmi nem lenne a lakásban ami az ő tulajdonuk, tehát nincs joguk bejutni az ingatlanba!
Én vinném a balhét önbíráskodásért, és szerintem nincs az a bíró amelyik komolyabban elmarasztalna! :D
Csak precedenst kellene végre valakinek teremteni!
"Csak precedenst kellene végre valakinek teremteni!"
Mo.-on nincs precedens jog, csak te vagy ilyen agresszív marha.
Karácsony csak főpolgármester.
Csak a főváros által kezdeményezett kilakoltatásokat állíthatja le, pár tucat. De jól hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!