Karácsony Gergely felfüggeszti a kilakoltatásokat Budapesten. Ez azt jelenti, hogy a bérbeadó a hónapok óta nem fizető albérlőjét például télen nem tudja majd kilakoltatni?
"Nem számít ha kamatoznak a tartozások az áram víz gáz szolgáltató felé és hónapokig vagy évekig nincs bevétel az albérletből."
Nem számít. Tudod mit mondanak a szocik: "Fizessenek a gazdagok!". Ha kiadható tulajdonod van, akkor GAZDAG vagy. Ez van.
Lemaradt a lényeg: Azok szerint, akik nem tudnak értelmezni egy hírt.
üdv. 4-es voltam.
Ha ez még mindig nem elég, valaki olvassa is el, amit Karácsony csinál, a fővárosi önkormányzat által indított kilakoltatási...
Nem értem ezt a bérlő-albérlő feszkót.
Ha nem fizetne, beballagnék a szolgáltatókhoz, és mindent kikapcsoltatnék. Alanyi jogom, senkinek semmi beleszólása! Én fizetem? Igen.
Valós hír: "Karácsony Gergely főpolgármester felfüggesztette és felülvizsgálja a korábban Fővárosi Önkormányzat által kezdeményezett kilakoltatási eljárásokat."
1. Csak a Fővárosi Önkormányzat által kezdeményezett eljárásokról van szó.
2. Csak felfüggesztette, ideiglenesen
3. És ott van az "és felülvizsgálja" rész. A felfüggesztés addig szól, amíg ki nem dolgoznak valami megoldást.
Miről szól a hírről szóló diskurzus? Hogy mi lesz azokkal a magánszemélyekkel, akik évekig nem tudnak bevételhez jutni a kiadott ingatlanjukból. Csak éppen se magánszemélyekről, se évekről nem volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!