Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek? Egy Biciklis...

Mit tegyek? Egy Biciklis leszórta spray-el a kutyámat, Azt a kutyát aki senkit nem bánt. Tegyek feljelentést? 27f

Figyelt kérdés

Mindenki azon az úton sétáltatja a kutyáit, ez egy ilyen bicikli út és Sétáló hely. Senkivel semmi gond nincs, a kutyusom nagyon szelíd és csupán szeret játszani. Soha nem harapott meg még senkit, és csak játékból megy a bicikli után, látszik rajta hogy nem támad. Eddig ezt mindenki látta. Viszont ma jött egy magas férfi gyerekkel, biciklijét megállította és elkezdett nekem kiabálni hogy azonnal fogjam meg a kutyámat, Hívjam be mert A gyerek, aki a bicikli hátsó ülésen ült, fél a kutyától és amúgyis tudjam meg, hogy ez nem kutya sétáltató. Én nem fogtam meg a kutyámat, közöltem vele , hogy mindenki itt sétáltatja kutyáját már azelőtt is igy sétáltattuk , hogy ez bicikli és SÉTÁLÓ út lett volna. Erre a kutyám aki jószándékú, ismerkedés céljából oda szaladt, a fószer pedig előszedett egy ilyen paprikasprayt, és leszórta a kutyámat. Szegény állat teljesen kikészült , megijedt , fetrengett, a Biciklis tovább állt egy szó nélkül, és a körülöttem lévők nem is segítettek. Sajnos nem tudtam fölvenni az eseményt, de azt tudom hogy Pontosan hol történt, És elvileg van térfigyelő kamera is. Mit tegyek szerintetek? Tegyek feljelentést? Nem szeretném hogy más emberek is így járjanak. Semmi értelme nem volt lefújni a kutyát. Közepes magas németjuhász és roti keverék.

És mielőtt a szememre vetniétek, hogy nem vagyok férfi, én egy 75 kilós ember vagyok Ő pedig legalább 100 kg volt és tiszta izom...

2019. okt. 17. 21:19
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Mi lett az ügyből, kérdező? Tettél feljelentést?
2020. nov. 26. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!