Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet csinálni ha a...

Mit lehet csinálni ha a szomszéd kutyái éjjel nappal ugatnak?

Figyelt kérdés
Nem csak úgy írom tényleg éjjel nappal ma is például délelőtt 11 órától egészen 6-og megállás nélkül én is tudom hogy bírják, de már tiszta idegbetegek vagyunk az egész család.Nincs egy nyugodt pillanata az embernek éjjel akár hajnali 3kor is rákezdenek a műsorukra aztán akkor egészen amíg el nem megyünk itthonról munkába/suliba nincs megállás .(Gondolom persze azután is megy csak akkor már szerencsére nem vagyunk itt).2 komondorrólvan szó aminek alapból tényleg annyi elég, hogy a postás elmegy az utcában és már órákig ordít.Próbáltunk beszélni a szomszédokkal, hogy kössék őket hátrébb az udvarban, (mert természetesen az egyik meg van kötve egész nap sosincs elengedve) vagy valamit csináljanak velük, mert nem bírjuk, de csak annyit mondtak, hogy nem tudják max agyonlövik aztán erre szüleim nyilván nem merték azt mondani, hogy na akkor hajrá.Meg ez egy falu és nagyon félnek mégegyszer szólni, mert mivan ha megharagudnak meg hasonlók inkább azóta is hallgatjuk, de már tényleg nagyon durva.Hozzáteszem akkor telkük van, hogy 3 ház elférne rajta, de csak azért is az ablakunk alá kötik továbbra is.Kérlek benneteket segítsetek adjatok valaki tippet, mit lehetne velük csinálni, mert ez már tényleg tarthatatlan és idegileg kikészít bennünket.

2019. szept. 23. 19:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

Eleged van?

Tönkrebaxxa a mindennapjaidat?

Patkányméregről már hallottál?

2019. szept. 23. 20:44
 12/30 A kérdező kommentje:
Képzeld igen, és ha azt adnék nekik ezek meg viszonzásképp megmérgeznék a mieinket aztán azzal nagyon el lenne intézve.Pedíg elhiheted szívem szerint azt adnék már nekik lassan a gazdáikkal együtt, hogy ennyire telibe szarják azt, hogy más is van rajtuk kívül az utcában.
2019. szept. 23. 21:28
 13/30 A kérdező kommentje:
Amúgy igen úgy látszik csak a jegyző marad hát majd valahogy ráveszem őket amikor épp egy 6 órája nyomja majd megint lehet nem is lesz olyan nehéz.
2019. szept. 23. 21:30
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

1. állatvédő

2. jegyző

3. hangszigetelt ablak (termoablak) + ablak spaletta

4. hangszigetelős kerítés. (nem csak azért, mert így kevésbé szűrődik át a hang, hanem azért is, mert így kevesebb inger jut át a ti oldalatokról, pl. kutya, így kevesebb ugatni valójuk van.

2019. szept. 23. 21:42
 15/30 anonim ***** válasza:
66%

Egyik a házban lakó szomszéd örökölt egy ilyen kutyát. Egész nap tud ugatni. Nem is ertem hogyan lehetseges ez. Hozzám nem hallani de velük szemben egy 2 meteres behajtó és kidobó ember lakik aki nem díjjazta a dolgot. Nappal alszik amikor a kutyások nincsenek otthon és egész nap ugat a kutya. Először csak szólt,ez nem hatott,ezert utána minden nap amikor jött haza hajnal 3-4 felé addig csengetet amíg fel nem keltek. Amikor látta hogy ébren vannak már akkor hazament. Aztán kezdett elmergesedni stb es ekkor mondtam a kutyásnak az elektromos nyakörvet.

Annyi az egész ugataskor sipol egyet. A következőnél kettőt sípol és a harmadiknál megcsípi annyira hogy kizökkentse a kutyát de ne fájjon neki.

1 hét alatt leszoktatta a kutyát 3 hetig hordta a nyakörvet.

Kit lyen komondor megeszik vagy havi 40-50 ezret,ezert szerintem tellne nekik egy ilyen nyakörvre. 15-20e kb.

2019. szept. 23. 21:45
 16/30 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként mondhatjátok nekik, hogy nem kell lelövetni, ha "ennyire a szívükhöz nőtt", vihetik menhelyre is, jobb dolguk lesz ott. Nekik is, és nektek is megnyugvás lesz. Szerintem nekik is elegük van már a sok ugatásból, és azért rakják felétek, hogy az ő házuktól minél messzebb legyenek, kevésbé kelljen hallgatniuk.
2019. szept. 23. 21:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, még azt meg lehet mondani nekik a szemükbe, hogy vagy foglalkozzanak vele, vagy ajándékozzák el, hirdessék meg a faluban, stb. vagy vigyék menhelyre, mert nem akartok haragot, de ez így nem mehet tovább, és ha ők nem lépnek KÉT HÉTEN BELÜL, akkor ti fogtok, de akkor magukra vessenek!

Na és ha falu? ki haragszik meg? A szomszéd? Inkább kérjenek bocsánatot! Ha ezt nagy szájjal megmondanátok nekik, hogy ha foglalkoztak volna a kutyával, nem lennének idegbetegek, de nem, akkor magukra vessenek, ne rátok morogjanak, ha másokra, akkor is ki lehet nyitni a szájat, hogy mért nem jelentkezett valaki, hogy befogadná a két dögöt? Két nap múlva rájönnének, hogy miről beszélnek, egyébként meg úgy gondolom, hogy minden csoda három napig tart. Ha más "bűnötök" nincs nem vagytok problémások ettől eltekintve, akkor nem kell haragtól tartani.

2019. szept. 23. 21:53
 18/30 A kérdező kommentje:
Utolsó én is pont ezt mondtam nekik bakker kik ezek, hogy ha megharagszanak összedől a világ meg így is mindíg pofáznak az emberről falunk akkor már nem mindegy, hogy ezért vagy azért, de neeem semmiképp nem szabad velük össteveszni, mert eszek sz@rták a spanyolviaszt.Végre vannak akik normálisan látják a helyzetet és jól írod bocsánatot is kellene kérniük nemhogy még rólunk pofáznak, de annyira elhiszik ezek a suttyók fú.Agyonlövetni azt van eszük de azt is persze apámnak kellett volna, mert ők ugyan nem ugyanez lesz az elektromos nyakörvvel is tuti pedíg az nagyon jó ötlet, de annyira teszik az agyukat, hogy tuti csakazért sevennének, mert nemár, hogy a szomszéd miatt nek8k kelljen költeni.De köszönöm, hogy írtatok a menhelyet meg az örökbeadást (talán azért a nyakörvet is) .eg fogjuk nekik mondani aztán ha olyan hülyék, hogy ebből nem értenek majd lehet csodálkozni.
2019. szept. 23. 22:32
 19/30 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi ha nehezen érthető amit írok, de a mai nap tényleg nagyon megviselt, ma kánonban nyomta mindkettő és nagyon lefárasztott idegileg azért is döntöttem el, hogy most írok.
2019. szept. 23. 22:43
 20/30 anonim ***** válasza:
Ritkán, sőt soha nem pontozok le senkit meg nem írok privátot, de #11 jól felcseszett, na annyit kell tenni, hogy szóltok a jegyzőnek, ő intézkedni fog.
2019. szept. 24. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!