Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Azzal komolyan nem lehet...

Azzal komolyan nem lehet tenni semmit, ha egy b. om szomszéd egy fél méteresen láncon tartja a kutyáját egy fatövében (! ), éjjel-nappal, esóben, hóban és éhezteti csont és bőr, vize sincs?

Figyelt kérdés

Itt b...nak rá az emberek, nem huszem el. Néha egy-két szomszéd visz neki maradékot, ez az ember vizet is hord neki, mert mondja, hogy azt sem adnak neki és valóban, nincs vize sem... Nem tagadom, évek óta ez a helyzet, csont és bőr a kutya, szánalom. Persze új autókra van pénz... Meg ha ennyire szegények, minek a kutya, de olyan nagyképűek ám...

Senki sem mer szólni. Én meg végképp nem fogok, bár többször csináltam róla képet, hogy beküldöm... De egy az, névvel lehet, kettő meg litudódna és kicsinálnának, meg is vernének, meg ki tudja mit... Nagyon balhés, nagycsalád...

Itt falun az is kitudódott, mikor egyszer névtelenül tettem a RENDŐRSÉGEN bejelentést. Nekem volt igazam, nem beszéltem el senkinek, mégis kiadták és bosszút álltak.

Sajnálom a kutyát, de nem merem megkockáztatni.

Az meg, hogy vizet sem adnak neki és szomjazik, az felelőtlenség simán, nem pénz kérdése... De pofájuk van.

Volt egy macskájuk is, azzal is ugyanígy bántak, az átköltözött hozzánk, szeretjük.

2019. máj. 4. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
De lehetne tenni, de ahogy mások sem, te sem teszel semmit.
2019. máj. 4. 10:03
 2/10 anonim válasza:
86%

Rövid válasz:De.

Hosszú válasz:Természetesen lehet tenni ellene,de nem mi tudjuk te hol laksz...Így mi nem tudjuk rájuk hívni az állatvédőket.

2019. máj. 4. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Elsőkörben talán érdemes lenne a szomszédokkal beszélni erről. Nem megfenyegetni hogy ráhívod az állatvédőket, csak megemlíteni hogy ezt kéne tenned...

Tudom milyen egy ilyen családdal, nyilván félsz beszélni velük. De ha egy tálca sütivel átkopogsz valamilyen ürüggyel mint jó szomszéd, lehet hogy kevésbé akarnak megverni, mintha a rendőrségre mennél.

2019. máj. 4. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Szegény kutyus. Kell nekik ez a kutya, ha nem foglalkoznak vele? Az előző válaszadónak igaza van, normálisan, és fenyegetés nélkül meg kellene ezt vele beszélni, hátha önként örökbe adják a kutyát. Biztos vagyok benne, hogy hamar lenne új gazdája, aki gondoskodna róla és szeretné.
2019. máj. 4. 10:48
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Képeket elkuldod a tetovált állatvédőknek vagy a szurkolok az allatokertnak. Ők 1000%, hogy nem adnak ki. De nekem is elkuldheted a képet és a címüket és intézem.

De ne nézd ezt tovább.

Bűnösök között bűnös aki hallgat.

2019. máj. 4. 10:59
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
vétkesek közt cinkos aki néma*
2019. máj. 4. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Amint látod nincs is idézőjel tehát nem idézetnek szántam.
2019. máj. 4. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Állatvédő egyesületnek nem tudsz szólni?
2019. máj. 4. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem gyors halála lesz/volt szegény kutyának. Kormányrendelet szabja meg mekkora kell legyen a lánc, illetve azt is hogy nem lehet 24 órában láncon tartani a kutyát. Tilos! És kötelességed jelenteni! Törvényt sért. Állatkínzásnak minősül, amit csinàl. És ha nem jelenti, aki tud róla az is.

Be kell jelenteni az önkormányzatnál. Lehet rendőrségi feljelentès is, sőt! Kell!

Illetve több állatvédő szervezetten fel kehet venni a kapcsolatot emailben, fénykèpet csatolva, címet megadva.

Ne hagyjátok szenvedni!

Vagy egysterűen csak ki kell szabadítani.

Ismertem egy lányt, aki ilyet làtott..egyik éjszaka belopózott és ellopta a kutyát.

Valamit tenni kell. Nem szabad tétlenül nèzni, ahogy szenved! Ez àllatkínzás!

Remélem azóta megoldódott ez az ügy ès tettél valamit, nem csak nézted, ahogy szenved. Ha tzdtatok neki kaját meg vizet adni , akkor be tudtok jutni hozzá. Mentsétek meg! Jelenteni kell! Amerikában most lett szövetségi bűncselekmèny az állatkínzás! Az ilyeneket mint ezek a mocsadék hányadékok akik így bánnak a kutyával a földbe döngölik (láttam!), úgy a motorháztetőre b@sszák, hogy törik a pofája, még be is hugyozik.

Szólni kell! Jelenteni! Ha máskèpp nem megy, el kell lopni onnan! Kimenekíteni!

2019. dec. 10. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége.?
2019. dec. 26. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!