Ez buntenynek számít?
Figyelt kérdés
Haverommal kiloptunk egyszer kétszer ilyen magazinokbol kódot mint pl pc guru vagy gamestar. Mármint úgy hogy lefotoztuk. Régebben történt ugyan de érdekelne hogy tegyük fel milyen következményekkel járhatott volna? Pl nem a helyszínen bukunk le hanem utána egy felvételen mëg látják hogy indíthatnak nyomozást vagy ilyen miatt nemlenme? Mëgbantuk egyébként a dolgot. Tescoban történt amúgy és kamera nemvolt a helyszínen. Legalábbis mi ne láttunk. De tarthatok atttol pl hogy jön egy felszólítás levél vagy felesleges?2019. szept. 16. 03:20
1/2 anonim válasza:
Ha eddig nem lett belőle bajod, ezután se lesz.
2/2 anonim válasza:
Nem valószínű hogy bármi bajotok lesz belőle, de ez sima lopásnak minősül. Olyan mintha a Barbie újságból kilopnátok az ajándék nyakláncot vagy mit tudom én, most mondtam egy bugyuta példát. Mivel kis értékről van szó, szabálysértési eljárást indíthatnának max. De ekkora összegért nem fognak nagyon ugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!