Az sajnáltatásnak számít meg hisztinek, ha a nő gyakran mondja a férfinak, hogy szeretne vele lenni?
Arról van szó, hogy ritkán tudnak találkozni.
A férfiak többsége tudom szeret erősnek látszani, mintha nekik nem fájna ugyanúgy meg nem szeretnek magyarázkodni.
Vagy lehet a férfi már nem szereti úgy a nőt mint régen? Ha a nő felhozza neki hogy szomorú mert nem lehetnek együtt, akkor a férfi ingerlékennyé válik. És olyanokat mond, hogy nnincs szükség a hisztire, úgyis találkozunk, amint tudunk.
De a nőnek nagyon hiányzik a férfi, ezért kerdezgeti hogy mikor tudnak találkozni meg szomorú.
Vagy ki szeretett már belőle? Volt már hogy személyesen a csókját nem viszonozta a nőnek. Lehet feszűlt volt? De ha van valami azt miért nem mondja meg? Miért szédíti a nőt? Facebookon azt irja neki, hogy szereti, meg hogy ha lesz alkalom mindenképp össze hozzák a talit.
De ez sokszor huzodik- halasztodik.
Miért nevezi hisztinek azt ha a nő gyakran szóba hozza neki hogy szeretne vele találkozni? Ezek szerint a férfi nem érez viszont a nő iránt?
Van hogy egész nap nem is ír neki csak ha a nő ir neki
De mindezek ellenére azt mondja szereti a nőt.
Ezen eligazodni hogyan lehet???
Most ezt valaki másról írod, vagy magadról?
Nyilván aki így eltaszítja a másikat, annak nem kell a nő különösképp, de gondolom néha jó, ha van kit dugni, ezért megtartja...
Több oka lehet annak, hogy terel és össze-vissza beszél. Lehet, hogy tényleg csak talonban tart. Lehet, hogy ő maga sem tudja, mit akar. Lehet, hogy fél az elköteleződéstől. Az is lehet, hogy szociális téren "kihívásokkal küszködik".
Milyen idős? (És te mennyi vagy?)
Ezt a férfiról irtam
30 év felett vagyunk mind a ketten
Nyilván nem tetszik a javaslat, de hagyd a csudába. Neked láthatóan nem jó a helyzet, lehet, hogy neki sem, de az is lehet, hogy neki igen.
Többet kellene tudni az ő hátteréről is.
Kérdeztél már rá arra konkrétan, hogy miért csinálja, amit csinál? Vagy csak lavírozgatni próbálsz, és jelek alapján következtetni magadban?
Ha rá kérdezek ingerlékeny lesz, és azt mondja hogy ugyanúgy szeret engem
Idegesiti az ha ugymond bizonygatnia kell hogy szeret engem.
Én erre soha nem kertem csak jól esik ha érezteti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!