Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mik a lehetőségek ebben a...

Mik a lehetőségek ebben a személyiségjogi kérdésben?

Figyelt kérdés

Olvastam itt régebben egy kérdést azzal kapcsolatban hogy egy csávó sérelmezte azt,hogy egy haragosa beszólt rá egy videójában(mivel közszereplő,a haragosa).

Nos nálam más a helyzet de ebből eredeteztethető,van egy személy akivel többször is afférom volt,és ő is videós,és konkrétan a strandon vett kamerára(többek közt engem is),nem szólt be meg semmi de szerintem érthető hogy háttér elemként sem szeretnék az Ő csatornáján szerepelni,sajnos ott és akkor amikor felvette nem láttam.Lehet ezzel valamit kezdeni?Mármint maga a személy ellen aki felvette és közzétette?

Mert oké hogy ennyi erővel más is lát ott félmeztelen pancsikolni,de mégsem teszi ki a legnagyobb videómegosztóra...

2019. szept. 2. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
30%
Nyilvános helyen videózhat. Különben hogyan készülnének a médiumok tudósításai, riportjai, el kell tűrni mindenkinek a rajtuk való megjelenést. Hogy a strand konkrétan hogy van azt nem tudom, de valószínűnek tartom, hogy ők tilthatják a videózást hisz akkor az ő magánterületükön vagytok, de te gondolom nem vagy a strand tulajdonosa. Úgyhogy szerintem a strandnál kellene megpróbálni érdeklődni, hogy nem e akarják felelősségre vonni a vendégek kukkolásáért vagy ilyesmi.
2019. szept. 2. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:
30%
Ha a strand nem tiltja a kamerázást (és miért tiltaná?), akkor nem.
2019. szept. 2. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!