Beperelhetnek kerekítő csalóként, ha mindig úgy vásárlok, hogy lefele kelljen kerekíteni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 13:39
1/13 anonim válasza:
Ez miért lenne csalás? 5 forint ide vagy oda mit szamít?
3/13 A kérdező kommentje:
Nem jogtalan haszonszerzés?
2019. aug. 15. 13:51
4/13 anonim válasza:
Ha téged az tesz boldoggá, hogy 1-2 forintokat megspórolsz, hát nyugodtam, hisz nem törvénytelen.
Mennyit spórolsz vele? Havonta 200-300 forintot? Csak aztán nehogy elvegye az eszed az a rengeteg pénz!
5/13 A kérdező kommentje:
Többet is lehet ha kettesével hármasával veszem a termékeket. 3 db 9-re végződő pl. már 7 re végződik.
2019. aug. 15. 14:07
7/13 mindentudó99 válasza:
Olyan lehetsz mint a szomszédom. Vödör árban adták a narancsot a Tescóban. Adtak vödröt és plusz amit bele tudtál rakni narancs az fix árban volt. Hetente átjárt kocsival mert hogy ő olyan jól megrakja a vödröt hogy jól.átvero a Tescót. Aztán rájött egy kanyar 1500 forint benzin volt. Tehát 6 ezret tankolt plusz lett 4 ócska vödre.
8/13 A kérdező kommentje:
mikor az obiban minden vásárláshoz adtak egy szikét elmentem a 2 hónapos babámmal s 2 vacak valamit vettem s két számlára mondván az egyik termék s így az egyik szike a babámé
2019. aug. 15. 20:51
9/13 anonim válasza:
Te beteg vagy...
Minek vásárolsz felesleges dolgokat, hogy kapjál valamit ajándékba, amit úgyse használsz?
10/13 A kérdező kommentje:
sziszallagot vettem amit fogyoszköz elhasználtam
2019. aug. 15. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!