Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Személyiségi jogsértés a...

Személyiségi jogsértés a youtube-on, mit tudok tenni ez ügyben?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy régebbi haragosom aki youtube-os videókkal valamelyest népszerűségre tett szert és felépített egy kisebb(30.000 követős) csatornát,a városban ahol én is lakok vlogolt az utcán,én pedig arra tekertem biciklivel,erre megszólal "úgylátom ide fújta a szemetet a szél"

Ezt most megnézték pár ezren...Az arcom kivehető,nem teljesen tisztán de egyértelműen felismerhetően.Jelentettem de nem szedte le az oldal.Most akkor mit tudok csinálni?Rendőrségen van alapja ennek,mit tudnak csinálni?a videót lementettem képernyő felvétellel.

Előre is köszi a válaszokat!

Jah és bocsi,de ha nem haragszotok nem linkelem be a videót,nem szeretném itt is propagáni...

2019. aug. 11. 16:37
 1/5 anonim válasza:
78%
Mi volt a válasz? Miért nem szedte le?
2019. aug. 11. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem szedték le, valószínűleeg nem vagy felismerhető. Ha mégis, akkor perelhetd a Youtube-ot, amihez sok sikert! A rendőrség kb. ugyanez a kategória.
2019. aug. 11. 16:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Nyilván nem a youtube-ot akarom beperelni..

Arra gondolok itt hogy a videó feltöltőket ez esetben ha beperelem mi a következménye,van e alapja?

Névvel,arrcal videóznak,nyilván megtalálni őket 2 perc.

2019. aug. 11. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig belinkelhetnéd. Lehet, kapna annyi negatív kommentet, hogy végül levenné, vagy legalábbis téged kivágna belőle.
2019. aug. 11. 19:03
 5/5 anonim válasza:
100%
Miért nevezett szemétnek? Büdös vagy? :))
2019. aug. 19. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!