Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel lehet jelenteni egy...

Fel lehet jelenteni egy szennyoldalt?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem az embereket miért vetemednek ilyenre. Nekik ez boldogság?

Nem is érdemli meg a legtöbb ember, hogy feltöltsék oda, mégis ezt csinálják.

2010. júl. 12. 18:48
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Ha igazságtalan képet tennének fel a kommentelők ált. kifejezik nemtetszésüket.

Van aki tényleg igazságtalanul kerül ki.

2010. júl. 12. 18:56
 12/40 anonim válasza:
76%
jah bocsi, közbe látom leírtad h mikre gondolsz...
2010. júl. 12. 18:57
 13/40 anonim ***** válasza:
79%
szerintem az ilyen oldalak tükröt tartanak a társadalomnak. ezek az oldalak a közösségi oldalakra feltett képekből táplálkoznak.nem kell olyan képeket feltenni a netre amik felkerülhetnek ilyen oldalra, vagy egyszerűen nem kell semmit feltenni és akkor nem kell félni... a másik meg nem kell ezeket az oldalakat nézegetni sem. én egyszer mentem fel rá, mert valaki megmutatta..
2010. júl. 12. 19:01
 14/40 A kérdező kommentje:

Nem nézegetem én sem. Csak egy ismerősöm szolt.

Amúgy meg sok olyan ember felkerül oda akiknek nincs kompromittáló képei, se semmi. Csak fiatal, szeret jól kinézni.

Bár lehet ez csípi az emberek szemét...

2010. júl. 12. 19:04
 15/40 anonim ***** válasza:
94%
tudod az a baj ezzel a "szeret jól kinézni"-vel hogy k.rvaként pózol vmi feszülős sz.rban vagy meztelenül, szerinted ha ilyen képeket osztasz meg mindenkivel az miért ne kerülhetni ki? majd legközelebb okosabb leszel és nem kelleted a p.csádat a világnak
2010. júl. 12. 19:08
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem napiszar?ott volt most egy latex gatyós csaj aki éppen smárol a barátnőjével:S na az ilyenek meg is érdemlik hogy kikerüljenek.Amúgy meg nem tudsz ellene semmit tenni,ne foglalkozz vele mindenki elfelejti ugyis.
2010. júl. 12. 19:11
 17/40 anonim válasza:
100%
Csak azt nem értem, miért fáj másoknak. Például az, hogy hülyültek barátnőmék is, nutellával, fel sem tették májvipre a képet, el sem küldték senkinek, de valaki kicsórta telóból, rávágta a myvip-emblémát és máris kibasszák csibefaszra... és sok ilyen van, hogy szegény csak hülyülésből csinálja magának a képeket, és akkor valaki kicsórja, és elküldi. Na olyankor mi van? Akkor is őket kell szidni, hogy a saját gépükön tárolnak saját cuccot? Had tegyék már meg...
 18/40 A kérdező kommentje:

Nem értem az miért kelletés, ha fel van valaki csinosan öltözve (nem qrvásan, csinosan!)? Az miért fáj másoknak?

És egyébként is, aki csinos miért ne vehetne fel feszülős cuccot ?

19/40 A kérdező kommentje:
Biztos nem napiszar. Nem ma lettek közzé téve a képek.
2010. júl. 12. 19:14
 20/40 anonim ***** válasza:
64%
senki nem mondta hogy nem veheted fel, és nem fotózhatod le magad benne. de ha ezt meg is osztod akkor ne picsogjál ha máshol is megjelenik és csámcsognak rajta, ez van.
2010. júl. 12. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!