Ha az albérlőm nem szólt hogy a fürdő be kell tenni az ablakra szellőztetőt (2éve) akkor most megbüntethetnek érte mert nem szereltettem fel azóta?
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 15:56
1/10 anonim válasza:
"fürdő be kell tenni az ablakra szellőztetőt " Ki érti ezt?
2/10 anonim válasza:
Neked semmit sem kell.A tulaj feladata a szellőzőt akar .
Ma hallottam a rádióban ,hogy a tulajdonosra is vannak szabályok,.amit igyekeznek a bérlőkre háritani .Pl háztartási gépek,fűtő ,és melegviz szolgáltató felszerelések meghibásodását a tulajnak kell javitatni .
3/10 anonim válasza:
Szereltesd fel most, aztán kèsz.
4/10 A kérdező kommentje:
Cirkót jöttek ellenőrizni, és az ablakra kell szellőztetőt tenni vagy külömben megbüntetnek, ezt a bérlő elfelejtette velem közölni 2 éve mikor kellett. Most fognak megint jönni ellenőrizni hogy lett e felszerelve az ablakra szellőztető, megbüntetnek ha nincs?
2019. aug. 8. 19:39
5/10 anonim válasza:
Elárulnád, hogy ki büntetne meg??
Már a cirkó ellenőrzést sem értem...
7/10 A kérdező kommentje:
Igen!!! Kéményesek !!!
Tehát megbüntetnek ilyen esetben vagy nem?
2019. aug. 9. 17:29
8/10 anonim válasza:
Ha lesz bírság akkor bevasalod rajtuk és lesz egy plusz díj ebből,...2 okból is:
1.Ők a lakás "HASZNÁLÓI"!! (nézd meg az utolsó előtti felsorolást)
2 Baxtak szólni neked.
9/10 anonim válasza:
Én már jártam hasonló cipőben, de ott az egész társasház érintve volt. Először csak lekapcsolják a gázt a lakásodban. Ha felszerelteted a szellőzőt, visszakapcsolják. De egy szellőző felszerelése nem egy olyan nagy költség. Én 6-7 éve szzereltettem fel szellőzőt egy ablakra. Akkor volt munkadíjjal együtt 17ezer. Most legyen a duplája. Ráadásul az adóalapodból leirható. (Ha adózól a bérbeadás után)
10/10 anonim válasza:
"Igen!!! Kéményesek !!!"
Bocs, de mivel családi házban lakom engem nem érint, mert be sem jöhetnek, ha nem akarom.
Ezért nem gondoltam, hogy társasházakban ez is másképpen van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!