Ha a munkáltató úgyis azt tesz amit akar akkor mi értelme a munkaszerződésnek?
Hiába van benne a bérfizetési határidő (10) úgyis akkor fizet amikor akar (15, 20, 25 akár) hiába van benne fix bér, úgyis annyit ad amennyit akar (most rosszul áll a cég ferikém sajnos csak ennyi, de majd pótoljuk...) hiába van benne a szabadság úgyse enged el úgyse adja ki, és még folytathatom.
Ja és a legjobb hogy volt itt olyan szerződéses ember aki be se volt jelentve hónapokig, hiába volt munkaszerződése.
Tulajdonképp akkor minek ez az egész szaros szerződés amikor a cég azt tesz amit akar az ember meg vagy megszokik vagy megszökik?
Tenni úgyse lehet semmit ha kell az állás, akkor kussolni kell-ha meg nem kell az állás akkor meg úgyis mindegy akkor felmond az ember.
Hát azért én ismerősöktől is hallok ezt azt ám!!!
Hasonlóakat....
Minek nekem a f..kam, ha úgysem használom?
Egyes dolgok csak akkor érnek valamit, ha használjuk is őket. A munkaszerződés is csak akkor ér valamit, ha bevállalod, hogy szerződésszegés esetén munkaügyi perben érvényesíted a benne foglaltakat (vagy legalább ezzel fenyegetsz).
Nyári szünetben is dolgoznod kell, vagy ennyire unatkozol?
Inkább készülj a szeptemberre jobb kérdésekkel ;)
", ha bevállalod, hogy szerződésszegés esetén munkaügyi perben érvényesíted a benne foglaltakat (vagy legalább ezzel fenyegetsz)."
És ha ezzel fenyegetek szerinted meddig maradok még állásban?
Másnapig??? Na nem. Semmi szín alatt nem kockáztathatom hogy kirúgjanak.
"Egy ilyen jó munkahelyről tényleg nagyon rossz lenne, ha kirúgnának"
Még ez a hely is jobb mint a közmunka ahova mennem kéne ha innen repülnék. Erre ezt tudom mondani!!
Hova mennék ha innen kirúgnának el se tudom képzelni. Utcát söpörni közmunkásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!