Az normális ha egy 21 éves rendőr nonstop szekáll egy 22 éves lányt, hogy küldjön neki ilyen olyan meztelen képeket? És zsarolja?
A fiatalok miért így próbálnak csajozni ? Ha bejön neki a csaj miért nem udvarol neki ? És nem érti meg, hogy a csaj nem szeretne képet kuldeni . Elég furcsán mutatja ki a srác hogy odavan a csajért. A csaj nem akarja feljelenteni zaklatás miatt mert úgyis a srác jönne ki jobban mivel rendőr. És akár ártatlanul börtönbe juttathatja a csajt
Rendőrök válaszoljanak elsősorban !
Nagyon köszönöm előre is
A vád az csak akkor vád ha ügyész vádindítványt nyújt be a bíróságnak, és az be is fogadja.
Fura hogy itt pont a hozzá nem értőnek a legnagyobb a szája.
Fogalmad nincs mi kell ahhoz hogy egy semmi gyanúsítottat beismerő vallomással is a bíróság elé állítsák, hát akkor ezzel?
Kézzel fogható tárgyi bizonyítási eszköz sem lesz. Van több tanú is mi? Az addig egy nagy nulla míg abból tanúvallomás nem lesz, annak minden törvényi figyelmeztetésével.
Elhanyagolható dolgoknak tűnnek ezek de nem azok.
Interneten továbbra sem lehet zaklatást elkövetni a gyakorlatban úgy hogy azzal érdemes legyen foglalkozni mert minden módja megvan annak, hogy ezeket ignorálja. Értem ezalatt a facebook biztonsagi lehetőségeit, a tiltás lehetőségeit, az ismeretlen kamufelhasználók vissza nem jelölése illetve annak funkciónak a kikapcsoláda hogy nem ismerősök kapcsolatba tudjanak az adott felhasználóval lépni. Emailen egy kattintással spam forrásnak jelölhető bármi.
Továbbra is lejárató nyíltan provokatív, és egyértelmű kitaláció a kérdés ami érdekében megtettem a szükséges lépéseket.
Nem provokáció a kérdés, és nem kitaláció! Rólam van szó, és amíg senki sem tudja, hogy mivel zaklat és zsarol az illető,és milyen formában, addig kérem a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzni. Beleláttok az életembe? Nem . Tudjátok mi zajlik körülöttem? Nem. Aki kiállt mellettem, annak köszönöm
Normális rendőrrel is találkoztam, sokkal, de ez a srác tényleg nem normális, de mint mondom, én tudom, hogy mi volt, mivel velem történt az eset. De kérdező inkább töröld a francba és máskor előbb kérdezz meg , hogy mit teszel ki, mert mèg a végén engem fognak jelentgetni azok, akik azt sem tudják mi történt . Csak azért mert azt hiszik provokáció. Máskor talán kérdezz meg , hogy kiírhatod e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!