Ennek a rablónak esetében miért került sor őrizetbevételre és letartóztatásának előterjesztésére?
Kiraboltak a multkor egy dohányboltot, pár óra mulva már netem fent volt, hogy keresik az elkövetőt, nem elfogatóparancs alapján, hanem ismeretlen tettes és aki felismeri a rablót jelezze a rendőrségnek.
A rabló is meglátta a médián, hogy kitették a kameraképet, ekkor önként feladta magát a rendőrségen, hogy igen ő van a képen.
Kérdésem:
Miért vették őrizetbe és miért kezdeményezték letartóztatását, holott nem menekült, hanem önként bement a rendőrségre és bevallotta, hogy ő követte el?
Szerintem az elrejtőzés kilőve.
Nem értem miért van szükség kényszerintézkedésre.
Nem bántott senkit, nem is fegyverrel, hanem szóban mondott valami fenyegetőt és csak 8 ezret zsákmányolt.
Gondoltam megkérdezem, mert már több ilyen volt, hogy önként bement valaki, feladta magát, nem elbújt és mégis őrizetbe vették.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!