Miért nem tehetnek semmit a rendőrök Magyarországon?
úgy értem hogy ha valami történik és lő eggyet akkor 3 napig írja az űrlapokat hogy mit tett, miért tett.. - igazán arra akarok kilyukadni hogy -nézem hogy amerikában a rendőrök autós üldözésnél simán belemennek az autóba, tök nyúgodtan elkezdenek lövöldözni.- -és ez lenne a normális dolog szerintem, hiszen a bűnöző látná hogy így mennek dolgok 5x meggondolná hogy elköveti -e a tettett vagy nem, mert az életébe kerülhet simán a dolog. - -Autós üldözésnél meg kettő megyén át követik -és igazán nem nagyon avatkoznak-avatkozhatnak bele..mert még ők kerülnek bajba.?
Nem lehetne tenni valamit/kérelmezni hogy ez ne így legyen?- közbiztonság szerintem mindjárt javulna?!
vagy csak én gondolom így?
"Melyik a szimpatikusabb? Mert én nem tudom eldönteni..."
Nekem mindenképp az amcsi példa. Szorgalmazom a szabad fegyvertartás és a rendőrök gyakoribb fegyverhasználatát.
de ne idegesíts már ..
tudod ahhoz kellene nekünk egy feddhetetlen rendőrségünk is, na de nézz körül ......
De igen jobb lenne. Aki meg azt irja hogy a bűnözők is erőszakosabbak lennének annak üzenem hogy amiben ezt a "szigorúbb büntetés nem elrettentő" demagóg baromságot olvasta azt dobja el jó messzire mert ennél nagyobb ökörséget még nem hallottam. A gyengekezű rendőrség, az erőszakra adott gyenge reakció, a fel nem derített bűncselekmények a bűnözőknek pont a bűnözés "eredményességét" a "bűnözői jogok" pedig a bűnözés létjogosultságát jelentik. Épphogy a zéró tolerancia elvét kéne vallani főleg a fegyveres rablások erőszakos bűncselekmények esetében hogy az elkövetők lássák hogy nem érdemes próbálkozni mert lelövik mint egy kutyát.
Ennek érdekében ki kéne bővíteni a rendőrök jogait.
"hogy amerikában megszűntették a szabad fegyverviselést"
Nem szüntették meg rosszul tudod. Leszavazták az emberek mert ott is úgy gondolják hogy joguk van megvédeni családtagjaikat vagyonukat az bűnöző kisebbségiek erőszakosságától.
ma 12:50
Szóval ezért kötötték mostmá nyóc általánoshoz a jógósítványt :)))
"Vagy mivel magyarázod azt, hogy noha az Egyesült Államok jól felszerelt és határozott fellépésű rendőri erővel rendelkezik, mégis hatalmas számú fegyveres bűneset történik nap mint nap?"
Me sok a nigger. És egyre több me szaporodak. Vannak államok ahol a manapság születő gyerekek fele fekete. Ezek ugyanugy munkakerülő bűnözők mint nálunk a cigók. Ezért is gyengélkedik az amerikai gazdaság manapság. Mivelünk is ez lesz ha folytatjuk a cigányszaporítást.
ma 14:18
Akkor szerintetek mi a megoldás? Szép szavak? Esetleg eltűrjük a rablást, gyilkolászást? Esetleg önbíráskodás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!