Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem tehetnek semmit a...

Miért nem tehetnek semmit a rendőrök Magyarországon?

Figyelt kérdés

úgy értem hogy ha valami történik és lő eggyet akkor 3 napig írja az űrlapokat hogy mit tett, miért tett.. - igazán arra akarok kilyukadni hogy -nézem hogy amerikában a rendőrök autós üldözésnél simán belemennek az autóba, tök nyúgodtan elkezdenek lövöldözni.- -és ez lenne a normális dolog szerintem, hiszen a bűnöző látná hogy így mennek dolgok 5x meggondolná hogy elköveti -e a tettett vagy nem, mert az életébe kerülhet simán a dolog. - -Autós üldözésnél meg kettő megyén át követik -és igazán nem nagyon avatkoznak-avatkozhatnak bele..mert még ők kerülnek bajba.?

Nem lehetne tenni valamit/kérelmezni hogy ez ne így legyen?- közbiztonság szerintem mindjárt javulna?!

vagy csak én gondolom így?

2010. júl. 7. 12:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"Melyik a szimpatikusabb? Mert én nem tudom eldönteni..."

Nekem mindenképp az amcsi példa. Szorgalmazom a szabad fegyvertartás és a rendőrök gyakoribb fegyverhasználatát.

2010. júl. 7. 13:04
 12/28 anonim ***** válasza:
ja aztán 100 évvel azután, hogy amerikában megszűntették a szabad fegyverviselést, mi is rájövünk, hogy nem kellett volna engedélyezni...
2010. júl. 7. 13:05
 13/28 anonim ***** válasza:

de ne idegesíts már ..

tudod ahhoz kellene nekünk egy feddhetetlen rendőrségünk is, na de nézz körül ......

2010. júl. 7. 13:10
 14/28 anonim ***** válasza:

De igen jobb lenne. Aki meg azt irja hogy a bűnözők is erőszakosabbak lennének annak üzenem hogy amiben ezt a "szigorúbb büntetés nem elrettentő" demagóg baromságot olvasta azt dobja el jó messzire mert ennél nagyobb ökörséget még nem hallottam. A gyengekezű rendőrség, az erőszakra adott gyenge reakció, a fel nem derített bűncselekmények a bűnözőknek pont a bűnözés "eredményességét" a "bűnözői jogok" pedig a bűnözés létjogosultságát jelentik. Épphogy a zéró tolerancia elvét kéne vallani főleg a fegyveres rablások erőszakos bűncselekmények esetében hogy az elkövetők lássák hogy nem érdemes próbálkozni mert lelövik mint egy kutyát.

Ennek érdekében ki kéne bővíteni a rendőrök jogait.

2010. júl. 7. 13:33
 15/28 anonim ***** válasza:

"hogy amerikában megszűntették a szabad fegyverviselést"

Nem szüntették meg rosszul tudod. Leszavazták az emberek mert ott is úgy gondolják hogy joguk van megvédeni családtagjaikat vagyonukat az bűnöző kisebbségiek erőszakosságától.

2010. júl. 7. 13:36
 16/28 anonim ***** válasza:

ma 12:50

Szóval ezért kötötték mostmá nyóc általánoshoz a jógósítványt :)))

2010. júl. 7. 13:47
 17/28 anonim ***** válasza:
Ezt nem is kell olvasni, mert a tények magukért beszélnek. Amerikában egész kerületek néptelenedtek el, mert a fegyveres bandák elszaporodtak ott. A kemény zsarukra extra kemény bűnözői fellépés érkezett, mert már nem volt vesztenivalójuk. Vagy mivel magyarázod azt, hogy noha az Egyesült Államok jól felszerelt és határozott fellépésű rendőri erővel rendelkezik, mégis hatalmas számú fegyveres bűneset történik nap mint nap?
2010. júl. 7. 14:10
 18/28 anonim ***** válasza:

"Vagy mivel magyarázod azt, hogy noha az Egyesült Államok jól felszerelt és határozott fellépésű rendőri erővel rendelkezik, mégis hatalmas számú fegyveres bűneset történik nap mint nap?"

Me sok a nigger. És egyre több me szaporodak. Vannak államok ahol a manapság születő gyerekek fele fekete. Ezek ugyanugy munkakerülő bűnözők mint nálunk a cigók. Ezért is gyengélkedik az amerikai gazdaság manapság. Mivelünk is ez lesz ha folytatjuk a cigányszaporítást.

2010. júl. 7. 14:18
 19/28 anonim ***** válasza:
bizony, sziciológiailag 14:10-esnek van igaza, egyáltalán nem megoldás a bűnözés ellen a kemény rendőrség és a jogaik kiszélesítése, még az kéne, egy ilyen felépítésű és ilyen múltú rendőrség kezében a jelenegi jogok is túlzottak
2010. júl. 7. 14:18
 20/28 anonim ***** válasza:

ma 14:18

Akkor szerintetek mi a megoldás? Szép szavak? Esetleg eltűrjük a rablást, gyilkolászást? Esetleg önbíráskodás?

2010. júl. 7. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!