Léteznek Magyarországon megvesztegethető rendőrök?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el, ők a Törvény betartatói!2009. szept. 18. 21:44
1/19 anonim válasza:
A rendőrök is emberek.Ezért lehetnek közöttük is,akik megvesztegethetők.De soha nem szabad általánosítani egy-egy ember tettei alapján!A Bírók és az ügyészek is a törvény őrei,és közöttük is vannak,akik megvesztegethetők.
2/19 A kérdező kommentje:
Na ne!
2009. szept. 18. 22:04
5/19 anonim válasza:
mint mindenhol máshol, itthon IS léteznek. Ezen nem kell meglepődni.
6/19 anonim válasza:
az általánosítás miatt tart ott magyarország ott ahol.
és neki milyen jól esik amikor te üvöltöd a haverjaiddal hogy SÜN!
nem tehet róla hogy ott tartunk ahol
a kérdésre visszatérve biztosan vannak korrupt rendőrök de mi az hogy ők? max azok a bizonyos rendőrök
nemszeretném ha magyarország 10 év mulva úgy nevelné a gyerekét hogy
-Apa tudom mileszek ha nagyleszek.
rendőr
-Sün leszel fiam?
sünnek lenni nem jó dolog
7/19 anonim válasza:
Egyre jobban ellenőrzik őket. (pl. szonda menti az értéket, trafival se tudnak sumákolni). A másik meg az hogy nincs benzin normálisan az autójukban, ki van adva hogy mennyi büntetést kell bevinni, én is csak amit utána olvastam abból tudom, de nem normális dolog, az utóbbi 2, nem biztosítónál dolgoznak. Tehát inkább régebben lehettek megvesztegetőek, ma már lehetetlen nekik is lassan, ez még jó is részben.
8/19 anonim válasza:
le leszek pontozva, de szerintem úgy kéne feltenni a kérdést, hogy van olyan rendőr akit nem lehet megvesztegetni? nehogymár bármelyikük is ellen tudna állni tegyük fel 1millio forintnak...
9/19 anonim válasza:
Vannak megvesztegethető rendőrök. És valóban nem szabad általánosítani.
Utolsónak. Én vagyok az ellenpélda. Én inkább nyugodtan hajtom álomra a fejem és nem rezdülök össze minden telefoncsörgésre, vagy csengetésre, fontosabb a hivatástudat, mint 1 millió forint, vagy tíz.
Ja hogy ilyen is van??? Meglepő??? Na ezért nem kell általánosítani.
10/19 anonim válasza:
Kedves utolsó nem azt mondtam, hogy minden rendőr szemét, csak azt , hogy nagyon sokat meg lehet vesztegetni, sokan közülük a szegény ártatlan öregembereket bas*tatják míg a cigányok szamurájkardokkal járkáláhatnak az utcán, a gazdag ember meg bármit csinálhat mert annyi pénze van, hogy úgyis lefizeti az atyaúristent is sajnos, szerintem ez az igazságtalan része a dolognak... De remélem, hogy eljön az az idő mikor minden r*hadék elnyeri méltó büntetését ! Én sajnos nem bízok egyetlen rendőrben sem, mert itt már az is baj ha magyar vagy, hiába nem csináltál semmit úgyis belekötnek valamibe a soviniszta, oláh barmok... Majd ha származástól és anyagi helyzettől függetlenül fog ítélni az igazságszolgáltatás, akkor nem fogom utálni a rendőröket, s a bíróságot s a többi iGAZságtevőt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!