Érdekes a megvesztegethető rendőrök esetében egyből az autósok cseszegetése ugrott be mindenkinek:-) Micsoda véletlen! Nem minden rendőr korrupt, de hiába is tiltakoznak vannak közöttük.
2009. szept. 21. 18:48
12/19 anonim válasza:
Nem, ez álomország, itt ilyen nincs. Mindenki gazdag, jólét dübörög a rendőrök egyenesen panaszkodnak, hogy nem tudják a sok fizetést hazavinni egyben, meg már a padlás is tele van. A megvesztegetés, korrupció csak azért létező szó, mert különben nem tudnánk nemet mondani a külföldiek azon kérdésére, hogy nálunk is van-e ilyesmi.
2009. szept. 24. 15:56
13/19 anonim válasza:
Igen ,vannak ,mert a rendőrök is emberek (bármilyen meglepő tény lehet néhány ember számára...)Szerintem ennek a gerinctelen politikai helyzetnek ők az áldozatai ,mert abba senki nem gondolom bele mi lenne ha bármilyen megmozdulás kapcsán "X" azt mondaná ,hogy ő egyetért a tüntetéssel és nem menne el dolgozni..Belegondol vki abba ,hogy akkor kirúgnák???SENKI...és lenne valamikor normális munkája vagy egyáltalán belátható időn belül munkája ??NEM
erről ennyit..
2009. szept. 27. 14:26
14/19 anonim válasza:
10 évvel ez előtt is ugyan úgy meg lehetett vesztegetni a rendőröket, mint most. Van néhány kivétel, akik igazán becsületesek de nagy részük nem az. Nem ezért ítélem én el őket, hanem azért mert olyan baszottul képmutatóak.
2009. okt. 11. 00:01
15/19 anonim válasza:
Én erre azt mondom hogy
Mindenkinek megvan az ára !!
Ha oylat akarsz ahol nincs megvesztegethetőség akkor az iszlámok között keresd!!
Egy magát felrobbantónak ajánlhatnál bármennyit is hogy ne tegye meg, megtenné!!
2009. okt. 11. 00:32
16/19 anonim válasza:
Az Amerikaiak (zsidók) Nem véletlenül irtják őket!
Amit nem tudsz megvenni taposd el!
2009. okt. 11. 00:33
17/19 anonim válasza:
00.51 és 18.21 két idióta barom!
2009. nov. 9. 15:34
18/19 anonim válasza:
Léteznek. Mit gondolsz, a politikusok miért vannak még mindig szabadlábon?
2010. jan. 5. 09:04
19/19 anonim válasza:
Vannak sajnos. Nekem egyszer felajánlotta csekk megírása előtt, hogy 'bűnözhetünk is...' no comment. És nem kamuzok. Budapesten a Határ úton történt. 1 éve!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!