Mire számíthatok a gyanúsított kihallgatáson?
Nemrég levettem kollegám kartyajarol pénzt és ő feljelentést tett mivel eltűnt a pénze, de nem tudta hogy én voltam csak mikor már elindították az eljárást utána tudta meg.
Voltunk mindketten a rendőrségen, ott kihallgattak, elmondtam én is meg ő is mindent, hogy hogy is volt.
Most megint behívtak meghallgatásra.
Mi már egymás közt le rendeztük, nincs gond.
Vissza is adtam a pénzt, kártérítést is kapott.
Ezt mondhatom a rendőrségen?
Mi lesz a következmény, mire számíthatok?
Nem voltam még sosem büntetve.
Lehetőleg olyan válaszát várom aki volt már ilyenben, vagy tudja mi a teendő.
Köszi.
Ez a btk 375 paragrafusba ütköző információs rendszer felhasználásávsl elkövetett csalás bűntett,ami 3 év is lehet, de esetedben biztos nem lesz az,mert nem voltál még büntetve.
Beismerted,gondolom a rendezés alatt azt érted,hogy kártalanítottad.
Hát a felelősségrevonás nem marad el. Ha beismerted,kártalanítottad akkor nem lesz súlyos büntetés. Gondolok itt pénzbüntetésre vagy maximum felfüggesztettre.
Ha a bíróságon előkészítő űlésen is beismered bűnösséged, ak!r már ott ítéletet is hozhatnak és nem kell többet bíróságra menni.
Levike hagyd meg a jogászkodást annak aki ért is hozzá.
Ennyi adatból ez nem derül ki, maradjunk a sima lopásnál, de mivel te tevékeny megbánást tanúsítottál ezért nem vagy büntethető.
Sikkasztás :DDD Oke. Te se szólalj meg.
Kérdezőnek: nem lesz semmi. az ügyészség nem fog vádat emeleni.
Te akkor nem olvastad el a kérdést. Nem a főnökétől vette el a pénzt és ha így lenne az se sikkasztás. :D. Nézz utána kérlek mi a sikkasztás:DD
Ez csak szimplán lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!