Hogy jön ahhoz egy nyomozó, hogy behív kihallgatásra és durván beszél meg fenyegetőzik?
Még mult héten jött a papír, hogy én tanú jelenjek meg a rendőrségen 11-én.
Fogalmam nem volt róla, hogy miért de voltam tegnap és elkezdte a nyomozó,hogy egy akárki aki a lépcsőházunkban lakik, mondta, hogy két férfi ellen büntetőeljárás van, a nevüket is mondta ,nem is ismerem, 80 lakás van, szóval egy fiú telefonált egy nőnek, hogy ő az unokája, balesetet szenvedett és pénz kell egy másik fiú megy majd a pénzért, mert ő nem tud menni, mert balesetes lett. Az idősnő meg elhitte, azt hitte tényleg balesetet szenvedett az unokája és aki ment a pénzért annak odaadta a pénzt.
Valami ilyen szitut magyarázott a nyomozó, hogy ebben az ügyben hallgat ki mint tanút és megértettem -e. Mondtam meg.
Kérdezősködött válaszoltam is ,de elkezdtem neki mondani, hogy nem ismerem a gyereket,ekkor költöztünk ide és magamtól is elkezdtem neki mondani valamit és mogorván durván azt monta , hogy "arra válaszoljon már amit kérdezek" . Mindezt mogorván én meg felbosszantottam magam és mivel az elején mondta, hogy vallanom kell ,kötelező de mondott valamit, hogy megtagadhatom a vallomást ,hogy miért már nem tudom. Szóval mivel mogorva volt, megtagadtam a vallomást és azt kérdezte, hogy biztos megtagadom, jól meggondoltam, feleltem igen,erre mondta, hogy jó, írja alá. De nem volt elég egy helyen hanem vagy 10 helyen meg még a lapok alján külön.
Aztán aláírogatás után mondta, hogy nehogy bajom legyen amiért megtagadtam. Mondom semmi bajom nem lesz. És ennyi, eljöttem.
Hogy jön ahhoz, hogy durván, mogorván beszél és fenyegetőzik?
Nem tudom mit akar csinálni, de hétfőn megkeresem a főnökét és elmondom neki, hogy az alkalmazottja ,fenyeget. Ezen gondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!