Ha egy rendőr kezdemenyez egy verekedest, de en meg rendesen osszeverem, annak milyen kovetkezmenye lehet?
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 21:24
11/12 árokpart válasza:
Nem is értem kérdező már lassan ötödik ilyen ügyész meg rendőrverős kérdéseid vannak. Könyörgöm nemhogy 2019-ben, de bármikor hogyan életszerű, hogy adva van egy rendőr, az utcán kiválaszt egy embert magának és azt jól elveri. Konkrétan esetleg komolyabb bűncselekménnyel gyanúsított személy elfogásához szükséges törvényes testi kényszerről beszélünk esetleg. Konkretizáld mert amit írsz egyszerűen olyan nem létezik. Van esetleg rendőr haverod, akivel pl. egy nő miatt összevesztetek és azon gondolkozol, hogy ha hajbakaptok mennyire számít, hogy a haverod rendőr. Egyszerűen nem értem a kérdésedet, de szerintem te sem. Nem létező dolog szerintem kb. 100 év alatt egyetlen egyszer sem fordul ilyesmi elő. Konkretizáld mert ez így ebben a formában egy kitalált dolog.
12/12 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam, ha peldaul valami miatt bevisznek az örsre,es ott csak ugy heccbol behuz nekem egyet....
2019. márc. 10. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!