Autósrádiómba van egy olyan funkció hogy megy a zene és hirtelen átvált rádióra és kiírja hogy Trafi. Most ez azt jelzi h rendesen mérnek vagy csak arra hívja fel a figyelmet h rendőr van a közelbe?
nem kedves,
-a rádióadók, mielőtt közlekedési híreket mondanak,kibocsátanak egy hallhatatlan jelet,amitől az autórádiók átváltanak a hírre,amikor vége a hírnek,akkor megint kibocsátanak egy jelet,amitől visszakapcsolhat a te rádiód pl CD-re,
lehet híreket mondtak..nekem ez újdonság még !
de a rendőrkocsi 50m es körzetében legalább 3x kellet átváltanom zenére
dirtboy nevű felhasználó válasza:
Ez szerintem olyan mint a gps-ekben is van hogy vannak hivatalos mérő helyek amik benne vannak a rendszerben és ha közeledsz egy ilyenhez akkor szól.
És mégis honnan a rákból tudná aza szerencsétlen rádió hogy épp hol jár a delikvens? Lol.
Kérdező: miért nem olvasod el a rádiód használati utasítását? Szépen le van benne írva, hogy ilyenkor közlekedési információkat adnak, ha ez a funkció be van kapcsolva, akkor ilyen esetben mindig leáll a zene és elmondják, merre van dugó. Akár rendőrautó van a közelben, akár nincs. Az is le van írva benne, hogyan tudod kikapcsolni ezt a funkciót.
ma 08:58
ja mert fejegységekre nem lehet csatlakoztatni semmilyen más készüléket pl telefon,gps stb.
képzeld az én telóm ha csörögne és be lenne kapcsolva a bluetooth-s a fej kikapcsolná a zenét és fejegységen fogadhatnám a hívást,ha facebookon üzit kapnék jelezné.
ha neten videót nézek mobilon akkor a kocsiból jön a videóhangja.
ne kérdezd magadtól hogy egy fejegység honnan tudja mi megy neten, ez varázslat,nem fogod tudni felfogni mert az őskorban élsz.
ma 11:21
ne próbáld meg magyarosítani a nevem mert nem megy,nem látod hogy nem drity hanem dirt?
nevemnek köze nincs a mocsok,vagy kosz vagy akármihez is.
na hagyjuk is
a kérdező nem írta hogy nem csatlakoztatott semmit,annyit írt hogy zenéről váltott a fej és bemondta hogy trafi.
hogy miről ment a zene vagy mi volt csatlakoztatva nem esett szó.
én meg amit írtam nem 100% ra írtam hogy ez történt hanem azt hogy ez nekem úgy tűnik mintha egy ilyen lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!