Autósrádiómba van egy olyan funkció hogy megy a zene és hirtelen átvált rádióra és kiírja hogy Trafi. Most ez azt jelzi h rendesen mérnek vagy csak arra hívja fel a figyelmet h rendőr van a közelbe?
Még szerencse, hogy a többiek elolvasták, és tudták is értelmezni a kérdést, amiből egyértelműen kiderül, ohgy közlekedési információkat kap a kérdező.
Nem mellesleg: ha nem tudsz angolul, ne magyarázd másnak az angol nyelvet. Gy.k.: Dirt = kosz, piszok, mocsok. Dirty = koszos, piszkos, mocskos.
a nevem onnét van hogy volt egy 200as dirtbikeom.
lényegében történet egy részét kihagyva a dirboy névből a dirt a motor fajtája lenne.
tehát semmi közöm a mocskos fiú,koszos fiú stb magyarosításhoz,eszemben sem volt ez mikor megadtam ezt nicknévnek.
remélem így már világos
annak egyébként roppant nagy esélye van hogy véletlen rádióra vált /minek is váltana?/ és pont trafit mondanak be és rá 50méterre mérnek is.
na vitatkozzál most már magaddal én már unom,a kérdező sincs itt,kár folytatni.
Kérdező, biztos hogy azt írta: trafi, nem pedig azt, hogy TRAFFIC (forgalom)?
:)
dirtboy nevű felhasználó válasza, #12, 11:58:
"annak egyébként roppant nagy esélye van hogy véletlen rádióra vált /minek is váltana?/"
Öcsisajt, hát pont erről beszélünk. Nem véletlen vált, hanem az ún. Traffic Announcement (TA) rendszer miatt, ami a fejegység egy funkciója. Biztos a tiéd is tudja, csak fogalmad nincs róla. Tessék, itt egy rövid leírás, ha értesz angolul: [link]
"és pont trafit mondanak be és rá 50 méterre mérnek is."
Amilyen sok trafi van Magyarisztánban, ez egyáltalán nem lenne csoda. Azonban - minő meglepetés - pont azért mondanak be traffipax-információt, mert mérnek. Gondoltad volna?
tud ilyet igen de zenéről nem vált át rádióra,csak rádiónál működik ez a funkció.
nekem egyedül ami zenét szakít félbe az az ha hozzá van csatlakoztatva készülék vagy pedig bluetoothon keresztül hozzá párosított készülék.
lehet hogy ez csak az alpineoknál van így és a többi zenéről is vált nem tudom,én ezért is gondoltam arra hogy valami készülék volt hozzá csatlakoztatva.
Komoly összegben is mernék fogadni, hogy a te rádiód is beállítható úgy, hogy a zenéről is átkapcsoljon közlekedési infó esetén. Viszont a legkevésbé sem érdekel az Alpine fejegységed, így legfeljebb azt javasolnám, hogy rtfm.
Továbbá, hogy téged idézzelek: "na vitatkozzál most már magaddal én már unom,a kérdező sincs itt,kár folytatni."
nem hiszem mivel nem találtam a menüben erre beállítási lehetőséget,fizikai gomb sincs erre kijelölve.
örülök hogy a végére már kulturáltabb megnyilvánulás is össze jött.
hali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!