Tényleg igaz, hogy egy ügyvéd megütött egy rendőrt?
Nos,nincs róla semmi írás a médiában,de ha igaz akkor ennek hangsúlya,híre lenne,én sem hiszem amúgy,de kételkedek.
Azt mondta az egyetem ájk-karán egy hallgató,hogy Mo-on egyik kapitányságon tanúként idéztek valakit és ugye van egy olyan szabály,hogy meghatalmazott ügyvéd is jelen lehet a tanúval a rendörségen,ha a tanú ezt akarja és meghatalmaz egy ügyvédet.
Amikor a nyomozó hallgatta ki a tanút,elkezdett magára terhelő jellegű beszédet mondani,ekkor az ügyvéd a cipőjével megbökte a tanú cipőjét ,ezt észrevette a nyomozó és ki akarta az ügyvédet tessékelni az irodábol,ebből vita alakult ki a nyomozó és ügyvéd között,a nyomozó a kezét emelte,hogy fáradjon ki az ügyvéd,de mivel a kezét úgy emelte a nyomozó,hogy közel került az ügyvéd arcához,ezért az ügyvéd megütéri,támadási szándéknak vélte a nyomozó kézemelését és önvédelemből orrbaütötte,picit piros lett a nyomozó orra és az ügyvéd az ügyfelével azt tanúsította,hogy a nyomozó nyitotta ki az ablakot és véletlen az ablakkeret a nyomozó orrának csapódott,nem is lett belőle semmi. Amúgy a nyomozó kb 25 év körüli srác volt az ügyvéd egy tizessel több és sportos alkat.
Én el tudom a sztorit képzelni,de sántít,mert ennek híre lenne.
Véletlen nem hallottatok erről,hogy ilyen is történt? Igaz lehet vagy nem? Szerintetek?
Ugyanis ebben a világban már bármi megtörténhet. Pl valamegyik nap egy biztonsági őrt támadtak meg egy szórakozóhelynél,na tessék. Hiv.személy elleni erőszak...
Nyilván ez egy kamu sztori, ami érdekes iskolapélda akar lenni.
Vannak érdekes történetek viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!