Szerinted érdemelnének dícséretet ezért a rendőrök?
Azt olvasom, Korábban pár méterről nem tudták kilőni a gumit, álló helyből, és még innen is felkelt, és továbbfutott, be az autók, a civilek közé, és ott lövöldöztek rá. kész csoda hogy nem lőttek le egyetlen civilt se...És ha innen nézzük akkor ezért jár nekik a kitüntetés... :-)
Ezután jobban meggondolod kezdj-e a rendőrökkel. Remélem elrettentésnek jó lesz. Egyetlen lábbilincses emberre 20-an mentek. Így bűnözzetek !
Azért én nem adnék ezért kitüntetést.
Hála Isten, nem is Te döntöd el, jár-e nekik vagy sem...
Ha elmenekül akkor meg olyan kérdést tennél ki, hogy miért ilyen b.lf.aszok a rendőrök, hogy nem sikerült elkapniuk, ha nem lőnek akkor meg olyat, hogy .."miért nem merik használni a fegyverüket"...
Hidd el, amennyi lövészetük van évente (1 max 2, ahol lőhetnek kb. 40 darabot), a teljesítményük előtt le a kalappal. Ez az én véleményem.
eddig tömérdek olyan kérdést, hozzászólást láttam már itt, hogy
-miért nem használják a fegyverüket
-én biztos lőttem volna
-nem merik elővenni sem stb. stb. stb.
Most hogy tették a dolgukat, meg az a baj...
Az elkövetően kívül nem sérült meg senki, a törvény alapján jogszerű volt a fegyverhasználat. Pont.
vagy várják meg amig az a segg lelő vkit????
Nem dicséretet kaptak, hanem elismerést. Okkal.
A bűnöző fegyverrel volt, bankrablás kísérletéért ült éppen, ez egy más ügybeni elítélésa után történt.
"egyetlen lábbilincses ember"? Csak a lényeget hagytad ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!