Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerinted érdemelnének dícsére...

Szerinted érdemelnének dícséretet ezért a rendőrök?

Figyelt kérdés

Azt olvasom, Korábban pár méterről nem tudták kilőni a gumit, álló helyből, és még innen is felkelt, és továbbfutott, be az autók, a civilek közé, és ott lövöldöztek rá. kész csoda hogy nem lőttek le egyetlen civilt se...És ha innen nézzük akkor ezért jár nekik a kitüntetés... :-)

[link]

Ezután jobban meggondolod kezdj-e a rendőrökkel. Remélem elrettentésnek jó lesz. Egyetlen lábbilincses emberre 20-an mentek. Így bűnözzetek !

Azért én nem adnék ezért kitüntetést.

2019. febr. 18. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Hála Isten, nem is Te döntöd el, jár-e nekik vagy sem...

Ha elmenekül akkor meg olyan kérdést tennél ki, hogy miért ilyen b.lf.aszok a rendőrök, hogy nem sikerült elkapniuk, ha nem lőnek akkor meg olyat, hogy .."miért nem merik használni a fegyverüket"...

Hidd el, amennyi lövészetük van évente (1 max 2, ahol lőhetnek kb. 40 darabot), a teljesítményük előtt le a kalappal. Ez az én véleményem.

eddig tömérdek olyan kérdést, hozzászólást láttam már itt, hogy

-miért nem használják a fegyverüket

-én biztos lőttem volna

-nem merik elővenni sem stb. stb. stb.

Most hogy tették a dolgukat, meg az a baj...

Az elkövetően kívül nem sérült meg senki, a törvény alapján jogszerű volt a fegyverhasználat. Pont.

vagy várják meg amig az a segg lelő vkit????

2019. febr. 18. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
Nem mellesleg komoly eytrém stressz alatt, futás után próbálj meg Te pontosan eltalálni vmit. Szakértő...
2019. febr. 18. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Nem dicséretet kaptak, hanem elismerést. Okkal.

A bűnöző fegyverrel volt, bankrablás kísérletéért ült éppen, ez egy más ügybeni elítélésa után történt.

"egyetlen lábbilincses ember"? Csak a lényeget hagytad ki...

2019. febr. 18. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Na akkor szedjük ezt a kérdést darabokra. Ha egy haladó autónak az abroncsát célozza valaki, ha el is találja (ami persze fotelból könnyű, de fegyver még nem volt a kezedben, max a codban, meg bf-ben) semmit nem fog érni, az autó nem fog látványos kerékrobbanással megállni. Most én a pontos sztorit nem tudom, hogy egészen pontosan honnan állt fel hogyan, de egy biztos, az Rtv. 54 szerint a fegyverhasználat teljesen jogszerű volt. Bele lehet magyarázni, hogy civilek így úgy... de ha nem használják a fegyverüket a rendőrök akkor meg az lenne a baj.
2019. febr. 19. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
az index videójában van egy rendőr arc direkt nem nevesítem ne lehessen belekötni, de ha azt megnézed, és hallgatod, ahogy beszél nemhogy nem adnál neki elismerést de még fegyvert sem kaphatna
2019. febr. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!