Ilyenkor mi lenne a megfelelo lepes? Nem kapok sehonnan pozitiv megerositest, dicseretet.
Itthon nem kapok, ezt megszoktam. Mindig en vagyok a bunko, a hulye. Ezek miatt egyre jobban szetestem, igy megtobbet hallom. Ugyanezt hallom kulontanaromtol is.
Mar a tanaraimban kerestem tamaszt, hogy valaki hatha megdicserne, vagy elvarna tolem valamit, de nem csak a leszidast kapnam. De nincs ilyen. Vagy nem allnak hozzam/hozzank sehogyan, vagy nem szeretnek.
Mit csinaljak? Hova forduljak? Csinaljam egyedul? Es ha nem tudom? El vagyok veszve ...
Szia
Miben nem dicsérnek meg pontosan?
Ismerős a helyzet!
Sajnálom!
Kapsz tőlem egy szìvecskèt :) ❤
Koszonom, nem tudom magamat hogyan dicserhetnem.
Semmiben. Mindenben en vagyok a rossz. De komolyan. Mar azt erzem, hogy keresik a dolgokat, hogy miben hibaztam. Ha veletlen nem dobtam ki valamit. Ha egyedul vagyok es tudom, hogy jon haza apam, ketszer leellenorzom, hogy bezartam-e az ajtokat, kidobtam-e mindent, mindent a helyere raktam-e, nincs e utban a cipom, stb.
Persze nem varom el, hogy megdicserjenek ezekert, de nem esik jol a lecseszes.
Ha otost viszek, az egyertelmu volt, most mar azt kapom, hogy:,,Na, hogy lehet ez?". Ha egyes, akkor mar nem is a lecseszest kapom, hanem, hogy 'hat igen, gondoltam, nem is varok tobbet, mar reg tudjuk, hogy nem vagy zseni, stb'. Vagy mikor hazamegyek 'Na, ma hany egyest kaptal?'
Ha csinalok valamit, akkor egybol mondja, hogy 'hat biztos nem is jol csinaltad, nem ugy ahogy kell'. Es ezt tobbszor is elmondja.
Engem meg az anyám folyton elhitet,hogy hülye vagyok.
Nagyon profi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!