Ilyenkor mi lenne a megfelelo lepes? Nem kapok sehonnan pozitiv megerositest, dicseretet.
Itthon nem kapok, ezt megszoktam. Mindig en vagyok a bunko, a hulye. Ezek miatt egyre jobban szetestem, igy megtobbet hallom. Ugyanezt hallom kulontanaromtol is.
Mar a tanaraimban kerestem tamaszt, hogy valaki hatha megdicserne, vagy elvarna tolem valamit, de nem csak a leszidast kapnam. De nincs ilyen. Vagy nem allnak hozzam/hozzank sehogyan, vagy nem szeretnek.
Mit csinaljak? Hova forduljak? Csinaljam egyedul? Es ha nem tudom? El vagyok veszve ...
#10es örülj neki!
Èn anyammal vagyok mindennap :(
Nem tudom, pszichológus kellene, jó gyorsan. Nekem is ilyen, sőt. Felnőtt vagyok, de eléggé tönkretette ez ag életemet. De nem fogom kiírni, miért, mert nem akarom, hogy valaki bekem rugjon miatta, úgyse ért meg, esetleg ti.
Szerintem elszakadás tesz jót, vagy szakember, minél előbb, ide ne jussatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!