Rendőrségen is előfordul ilyen? Komolyan?
Egy rendőrbarátom mondta aki ugye már nem rendőr,leszerelt,hogy volt a kapitányságon olyan,hogy egyik nyomozó pénztárcájából eltűnt 40 ezer forint.
Azt mondta,nincs kamera csak lent a kapunál,és ott általában míg az irodákból kimennek a nyomozók wc-re ide oda,nem mindig kulcsolják az ajtót. Lehetséges,hogy egy kolléga bement,kivette azt bizonyítsa bárki aki tudja... Alkalom szülte a tolvajt,nem biztos de lehet így volt.
Szerintetek,mivel a rendőrök is emberek létezne olyan,hogy hozzányulnának egymás cuccához,ha alkalom van rá?
Nem nagyon hiszem,kamuzhat is a barátom,nem tudom.
Voltam már kihallgatáson mikor egyszer idéztek és azt vettem észre,hogy a rendőrségen összetartók a nyomozók,mintha testvérek lennének ezért is nehezen tudom az ilyet elképzelni.
Persze, hogy lehetséges. Egyébként az "eltűnt 40eFt" nem csak lopás miatt tűnhet el. Pl elvesztette, vagy elfeljtette, hogy reggel kivette belőle stb, csak miután megvan a balhé egyszerűbb inkább lapítani, mint bevallani, hogy vaklárma volt az egész. Persze nem mondom, hogy ez történt, csak azt, hogy ez is lehetséges.
"a rendőrségen összetartók a nyomozók,mintha testvérek lennének ezért is nehezen tudom az ilyet elképzelni."
Semmi ilyesmit nem vettem észre.
Első!
Én,ha kiveszek a péztárcámból legyen 40 ezer vagy csak 5 ezer és félreteszem,én emlékszem rá,nem felejtem el.
A rendőrök meg pláne nem felejtik el mert ők nagyon okosak.
"A rendőrök meg pláne nem felejtik el mert ők nagyon okosak."
Nyilván ez az alapja minden rendőrviccnek :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!