Melyik két vízilabdázót vádolják a kislány elleni erőszakolással?
"Ha a lány, aki már az apját is erőszakkal vádolta"
Ezt hol olvastad? Most olvastam el egy csomó cikket a történtekkel kapcsolatban, de ezzel nem találkoztam.
11# tehát van egy neve nincs 13 éves lány, akiről semmit se tudunk, meg egy olimpiai bajnok, akinek tiszta a múltja.
Had higyjek már az utóbbinak.
"Had higyjek már az utóbbinak."
Azért ezzel bánjunk csak óvatosan. Ugye volt egy olimpiai bajnokokat nevelő sztáredző, akiről azért csak kiderült, hogy nem is egyszer, csoportosan...
A sportban való kiválóság nem feltétlenül jár együtt emberi kiválósággal.
Ettől függetlenül az én véleményem is az, hogy várjuk meg az eljárás végét. Őszintén remélem, hogy a vádak nem igazak.
Ezért is mondtam hogy "HA", tehát ne vádoljunk senkit se előre, várjuk meg a bíróság döntését, vagy előtte a szakértőit.
Már csak az a kérdés hogy mekkora kártérítésre tarthatnának igényt jó hírnév és egyebek megsértése esetén?
Tételezzük fel hogy hamisan vádolt a lány, akkor élete végéig teperhetne a sarkon, hogy kifizesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!