Szerintetek is sokkal szigorúbb törvények és büntetések kellenének az autósoknak?
Az oktatáson kellene talán inkább javítani.
Már általános iskolában tanítani a KRESZ-t, bringásoknak kötelező KRESZ-vizsga pár tízezerért, gépjárművezető-oktatókat szűrni, bár így is kevés van...
Akár szigorúbb orvosi alkalmassági a sofőröknek illetve párévente valamifékr újravizsga.
Vessetek meg, de én a lesből sebességmérést se feltétlen vetem meg, bár én is néha jó gyorsan megyek.
De talán ezért is...
Tudjuk, hol a VÉDA, tudjuk, merre traffiznak, egyébként meg száguldunk... És ez nem feltétlen jó.
Egyébként meg 70-es táblás út mellett lakom, ahol ugye 88-tól bűntetnek (+15+3 km/h).
A 70 lakosként nem zavar, de ez a 70 sajnos száguldást jelent. :/
Lehetnek szigorúbb, kegyetelenebb büntetések, de akkor a valódi bűnösöket is ugyanennyire fingassák meg! Mert az, hogy egy gyorshajtás nagyobb bűncselekmény, mint egy betöréses lopás vagy rablás, az nonszensz.
Only in Abszurdisztán!!!
Jó, de ne kizárólag a sebesség mérésében mutatkozzon ez meg. Álszent a társadalom és hazug a statisztika. Autópályán történik a legkevesebb baleset, mégis, jó kocsikkal kell 130 - cal egerészni. Mindenki többel megy, menne, ha lehetne. A 130 teljesen elavult.
Inkább más, sokkal kényesebb kihágásokst kéne ellenőrizni. Követési távolságot, jobbra tartást stb.
Egy mai kocsival 160 - 170 simán kezelhető.
Az volna a legjobb ha egyformán súlyosbítanák a közlekedési kihágást és a köztörvényes bűncselekményeket
Ez ami manapság van, úgy szar ahogy kitalálták
Kirabolsz valakit, megúszod ejnyebejnyével, ha meg nincs rajtad láthatósági mellény éjszaka, helyből 50 ezres bírság
Az össztársadalmi megítélése a rablóknak tehát JOBB mint aki nem hord láthatósági mellényt :DDDDDDD
Vicc az egész...rossz vicc
a vagyon elleni es eletellenes buncselekmenyeknek kellene sulyosabb buntetesi teteleket adni
most komolyan mar, mi a nagyobb fajsulyu buncselekmeny? ha 80-nal mesz 50 helyett, vagy ha megolsz egy embert?
mik ezek a relaciok???
ha meg a rablogyilkosoknak csak jogaik vannak, akkor a gyorshajtokat se lehessen buntetni!
igazsagszolgatatas...moar like GAZSAGszolgaltatas, amirite?
lehet engem is lepontozni a hugyagyu kreteneknek, szeretem latni ha igazam van, beismerni ugyse fogjak meg sajat maguknak se, mert az ugye derogal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!