Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Csúnyán lehúztak az interneten...

Csúnyán lehúztak az interneten, van esély hogy viszontlátom a pénzem?

Figyelt kérdés

Olyan problémám akadt, hogy sajna voltam olyan "zseni", hogy befizettem egy tippadó oldalra, mondván kapok némi tanácsot a sportfogadásban, és amint kifizettem az 100 eurót, negyedóra mulva letiltottak ! (Paypal, skrill fizetési módok)

A tippadós facebook oldalt kb. 2 hete ismertem meg, követtem a tippjeit, és azok jó arányban jöttek, azonban volt egy VIP csoport is ahol nagyobb oddszokat és több tippet igértek. Mondom egyefene befizetem a 100 eurót 2 hónapra. Annyit tudok az oldalról hogy olasz volt - (Google barátunk besegített a fordításba)

Nos amint letiltottak, másnapra mind a fiók mind az oldal eltünt. Nagyon csalódottan érzem magamat.

Mivel a "hirdetés" szócska a poszt mellett volt, gyanitom fizetett hirdetéssel sztárolta magát az oldal.

Nem lehet e az olasz kollégákat megkérdezni, hogy nézzenek utána ? Biztos bankkarival vagy paypallal fizethetett, abbol biztos ki lehet nyomozni !

2018. szept. 6. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én itthon Magyarországon fürödtem be, de 250 euróval. (nem tippoldal, munka volt)

Hát ennek már másfél éve, de még mindig "tart a nyomozás" pár havonta felhivnak a rendőrségrol hogy "tudjuk ki az, meg hogy újabb bejelentő is lett azóta.."

Nem értem miért nehéz elkapni, ha több tucat terhelő bizonyíték is van ellene. És szabadlábon van és folytatja mert "most is kaptunk új bejelentést". Eszem megall.

A Facebook az veszett ugy, 30k még nem is olyan sok, fogd fel tanulopenznek.

2018. szept. 6. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Magyarul cukorhegy bácsi cége a bűnözőket védi ?:
2018. szept. 6. 15:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Talán az IP címet jól lerejtette
2018. szept. 6. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha bűncselekményről van szó akkor soha nem tudnak semmit semmiről...
2018. szept. 6. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:

A Paypal weboldalán kérd az eladót a pénz visszautalására, tekintettel arra, hogy a 2 havi előfizetés ellenére nem szolgáltat. Rá pár napra pedig a Paypalek írd meg, hogy kéred a tranzakció visszahívását, tekintettel arra, hogy az eladó nem reagált a megkeresésedre.

[link]

Leírod, angolul, hogy 2 hónapos szolgáltatásta fizettél elő, bár nap után megszünt.

2018. szept. 6. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
ahogyan az 5-ös mondta. ha pedig skrillel fizettél (nekem nem világos, hogy végül Paypalt vagy Skrillt használtál), akkor írj a Skrillnek, hogy fordítsák vissza a tranzakciót.
2018. szept. 9. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak annyi ttudok hogy PayPal esetén 1180 napos pénzvisszatérítési garancia van, védik a vásárlót.
2018. szept. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!