Eltűnt a cicám,1 hete nem jött haza! Lehetséges, hogy elpusztult szegény, vagy van még rá esély, hogy viszontlátom szerintetek?
ne ess kétségbe! nekünk egy nőstény! (ezt kiemelem) macskánk tűnt el 2 HÉTRE! és mikor már épp lemondtunk róla visszatért teljesen egészségesen:) bár igaz ez nyáron volt de nyugi! szívós állat a macska! ha még 2 héten belül nem jön... hát.... :(
(esetleg mi lenne ha kis szórólapokat csinálnál a cica képéről és írnál telefonszámot meg hogy elveszett és keresed?)
1 hét még nem sok idő szerintem, reméljük, hogy hazakerül majd. Az én cicám (most már nincs meg) is sokáig volt távol, annyira, hogy kaptam is egy másik cicát(ő a jelenlegi macskám), erre miután megkaptam, a másik hazajött. Nagyon meglepődtem :)
17/L
Hát ő lenne az én cicám, akiért nagyon aggódok...
Hát, az ő esetében még arra is gondolhatsz, hogy valaki felkapta, és elvitte, mert nem épp átlagos a szőre, különlegesebb a házimacskánál... Tudom, nem épp megnyugtató, de én is ezzel vigasztalom magam, mert az én cicám sem volt teljesen egyszerű, és lehet valaki ellopta magának, hogy aztán tejben-vajban fürössze.
Vagy, "Az ember folyamatosan kiszolgálja, jó képet vág a legkisebb szeszélyéhez is, erre ő fogja magát, és faképnél hagyja, mert az utca végén talált egy helyet, ahol gyakrabban van hal."P. G. Wodehouse
Azért, ha előjön heréltessétek ki. Nem fog a bagzás miatt kóborolni, verekedni, kisebb a valószínűsége autó elütésnek betegség összeszedésének, kutya támadásnak stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!