Ellopták az iPhone 4-em, van rá esély, hogy viszontlátom?
Egy üzletben dolgozok, ami be van kamerázva, a pulton hagytam a telefonom, egy férfi elvonta a figyelmem, a társa pedig kisétált vele.
A kamerák több szögből is felvették mindkét elkövetőt, feljelentést tettem és csatoltam a felvételeket is.
Az IMEI számot csak holnapra tudom előkeríteni, mert ajándékba kaptam és a vevőnél vannak a papírok.
Az előfizetésemet letiltottam. 3 éves készülék, max 40.000 Ft lehet az értéke
A sok fénykép, videó és telefonszám már biztos odaveszett
:((((((((((((
icloudban az iphone keresés bevolt kapcsolva?:s
ha nagyon b@flaszok akkor azt elfelejtették kikapcsolni,és ha 1x belépnek netre,netes felületen visszatudnád nézni hogy hol van a teló kb...
amúgymeg errevaló az iBustyou app,csinál1 képet az előlapi kameráról ha elbassza az illető a feloldó kódot,és elküldi egy email cimre..de gondolom neked ezek nemvoltak belőve:(
iCloud használatához elvileg net kell, vagy rosszul tudom?
A telefont egyből kikapcsolták, 3 különböző kamera rögzítette a tetteseket, tehát legalább kép van, jó minőségű felvételek. Szerinted van esély, hogy megtalálják?
A helymeghatározás be volt kapcsolva.
És köszönöm a választ!
Keresd fel a tolvajkergetőket a facebookon megtalálod őket.
www.facebook.com/tolvajkergetok
Több tolvajt is elkaptak már, és ha a tolvajnál lesz a telefon amikor lebukik, akkor vissza adja a rendőrség.
Remélem meg lesz.
Akkor iCaughtyou v valami,na,nem m1 te ostoba kretén?:DD
ám,ha kikapcsolták,akkor nem hiszem :( eddig restore megminden szr megvolt:/
net kell igen..gondoltam ostobák voltak a tolvajok és akkor..
Mondanám, hogy légy optimista. De ezt a telefont bizony már többet nem fogod látni :/
A rendőrség nem foglalkozik ilyen (számukra) piti ügyekkel-
A tolvaj ostoba volt és belerakott egy SIM kártyát, mivel két telefon is egy e-mail címre van felregisztrálva a másik telefonra jött jelentés, hogy az iMessage stb-re csatlakozni akar egy szám, felhívtuk, felvette.
Hebegett habogott... ez még este történt, ma letiltottuk a telefon főbb funkcióit iCloud-on.
Rendőrségnek ment az IMEI.
Reméljük a legjobbakat, majd írok mi volt, akit érdekel.
Azért én mindenképp felrakatnám a mocskoknak a képeit a tolvajkergetők oldalára.
Szerintem most eladja a telefont. Nem kellett volna felhívni és elmondani neki, hogy tudjátok, hogy ellopta.
A tolvajkergetők még segítettek is volna és a rendőrökkel közösen kimentek volna a tolvajhoz.
Így most lehet, hogy mire oda érnek ha egyáltalán így foglalkoznak vele már nem lesz ott a telefon.
Ilyenkor az a legjobb, hogy nyomon kell követni az illetőt. Amíg használja szépen hátra hagyja a digitális nyomokat, mint fényképek, üzenetek stb.
Most ezeket letiltottátok.
Nem akarlak elkeseríteni, de így csökkentek az esélyek arra, hogy meg legyen.
Amiket leírtam azt mind a tolvajkergetők oldalán is megtalálod. Sok tolvaj annyira hülye, mint ez is, hogy betesz egy SIM-et és minden felmegy a netre, aztán már elég könnyű őt beazonosítani.
Legutóbb egy lopott laptop töltött fel képeket, mert azt is elkezdték használni. Be is azonosították, hogy kik ültek a gép előtt.
Több, mint 65000 ember követi a tolvajkergetőket az FB, az már elég komoly és így elég hatékonyak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!