Ki volt már megbilincselve igazi bilincsel?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,hogy elől vagy hátul bilncseltek meg és milyen bilincsel zsanéros vagy láncos bilincsel és mindezekkel egy időben lábbilincset is alakalmaztak-e ezzel egy időben?2018. aug. 28. 16:03
1/8 anonim válasza:
Elől voltam, láncossal. Meglepően nehéz volt a bilincs. 36 óra előzetesben voltam.
2/8 anonim válasza:
Tesákkal kipakoltuk éccaka a trafikot, de a Lakatos Fecót felismerték a kameraképen. Előzetesben voltam bilincselve, nem tudom milyennel, mert kezem hátracsavarták és nem láttam
3/8 anonim válasza:
# 3
a tesák nem írnak ilyen helyesen, aranyos vagy de senki nem fogja bevenni :(
# 2
ez már igazi tesa lehet, azt mitől voltál te előzetesbe? kit öltél meg? kit vertél meg vagy raboltál ki? büszke is vagy rá hogy így ideböfögted?
4/8 anonim válasza:
Én már voltam sokszor az ágyban 😂😂😂 22/L
5/8 anonim válasza:
Voltam már megbilincselve szex közben és rendőrök által is. Volt láncos, zsanéros bilincs, elöl, hátul és lábbilincs is.
6/8 anonim válasza:
Börtönőr pasim volt. Mindenhogy meg voltam bilincselve párszor és tényleg van súlya.
Láncos volt.
7/8 anonim válasza:
# 7
szépen nézhetett ki a kezed a sok ekcémás, retkes, rühes gyökér után akiken egész nap rohadt az a szar :D
8/8 anonim válasza:
Voltam és leszek is:) Szerencsére csak szex közben. A kézbilincs egy Schelli típusú, ami nem láncos, hanem a két részét egy karika köti össze. A lábbilincs nem olyan, mint amilyet Mo.-n a rabokra tesznek, hanem az is olyan mint egy kézbilincs, csak egy kb. 50 cm-es lánc köti össze. (L/26)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!