Mi a véleményetek, arról, hogy egy őrjöngő drogost úgy megvertek, hogy belehalt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sem kisebbségi, sem senki, egyszerű emberként kérdezem. Rasszista sem vagyok, de ezt mégis hogy tehették meg? Miért kellett agyonverni?2018. júl. 17. 14:40
31/36 A kérdező kommentje:
27.! Azzal nem értek egyet, hogy kell a cirkusz a népnek. Van elég ezen kívül is.
2018. júl. 17. 20:55
32/36 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom, miért törölték, mert tényleg nincs benne semmi, ami itt szabályszegő lett volna.
2018. júl. 17. 20:57
33/36 anonim válasza:
Kérdező, az alapvető probléma az, hogy kiírsz egy kérdést olyasmiről, ami nem bizonyított, de te tényként tálalod.
34/36 A kérdező kommentje:
Jó, befejeztem, lehet, hogy igazad van, nem volt szándékos! Véleményt kérdeztem, amit tegnap a Tényekben és a többi híradóban láttam. Köszönöm mindenkinek a választ! Részemről téma lezárva.
2018. júl. 17. 21:41
35/36 anonim válasza:
jol tettek. minden drogossal ezt kellene tenni amelyik nem pusztul el magatol. mondom ezt ugy hogy legkozelebbi hozzatart0zom halalanak oka a drog volt.
36/36 A kérdező kommentje:
35.! A te esetedben ez érthető, amit írtál.
2018. aug. 9. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!