Mi a véleményetek, arról, hogy egy őrjöngő drogost úgy megvertek, hogy belehalt?
Azért ha ez a történet tényleg igaz lenne, nem a veséje állna le. Kérdező, meg egypár kommentelőnek: Ti jártatok már ilyen helyeken? Volt már ilyen emberekkel dolgotok? Tudjátok ti, hogy ezek nap mint nap mit/miket vesznek be?
A szervezete feladta egyszerűen a harcot, mert túl sok volt neki ami akkor ott egyszerre benne volt.
Eleve ott kezdődik, hogy nincs bizonyítva semmi.
Szal nem verték agyon senkit a rendőrök.
Aztán ott van a saját véleményem:
Valszeg kapott a pofájára, de a halál oka szinte tuti, hogy a drog volt, illetve most ismerve a rokonokat, tuti kártérítésre mennek.
Másrészt engem valahogy totál hidegen hagy, amikor véletlenül eltörik az orra egy őrjöngő drogosnak stb.
Sőt.
Legalább már nincs vele több baj.
A rendőr az egyetlen, akinél az ilyen megengedhetetlen. Egy civil nyilván nem tudja, hogy mi egy ilyen helyzetben a teendő, de aki rendőrködésre adja a fejét, az igen is legyen annyira képezve, és legyen annyi lélekjelenléte, hogy NE követeljen áldozatokat, ha kihívják valahová. Pláne ha a felállás négy rendőr, egy drogos.
De ez esetben messze nem biztos, hogy a rendőrök hibáztak, sőt! A veseleállás inkább lehetett a drogoktól, mint a veréstől, így a férfi valószínűleg a saját hibájából halt meg.
Az esetet követően láttam egy pár perces interjút egy orvossal - nem tudom, hogy érintett volt-e az ügyben vagy csak őt találták meg a kérdéssel - és olyanokat mondott, hogy a "beteg" rendkívül agresszív volt, bántalmazta a körülötte levőket, a mentősöket is, ezért többször is erőteljesen kellett lefogni. De kiszabadította magt, újra támadt és akkor már sokkal erősebben kellett ellene fellépni, hogy egyáltalán el tudják látni, kórházba kerülhessen végre.
Lehet, hogy amikor a rúgások és ütések elől kellett elhajoniuk, akkor közben nem voltak képesek a rendőrök arra odafigyelni, hogy éppen megfelelő erővel fogják meg, hogy már ne tudjon örjöngeni és másoknak ártani, de még ne okozzanak vele sérülést. Szerintem bárki bármilyen profi kiképzést kap, ilyet nem lehet abban a helyzetben elvárni tőle.
Meg kell várni, hogy mi lesz a vizsgálat eredménye, mert a sok-sok éves tapasztalat azt súgja, hogy az első válaszolóknak van igaza, a család így akar pénzhez jutni.
Nincs ebben semmi rasszizmus, maximum a sajtó láttatja annak, a csávó túladagolta a drogot és abbe halt bele, a többi csak mese.
Kell a cirkusz a népnek.
Jól belenyúltam a kérdésemmel a kakiba. Nem tudom, ki jelentget, de tényleg törölnek olyat válaszokat is, amit én simán hagynék. Engem nem zavar, ha sértegetnek, voltam én itt már minden, pedig semleges próbáltam maradni. Se rendőri oldalon, se cigányoldalon nem állok. Aki itt valami 4 választ emleget, eleve nem is láttam.
Egyébként köszi a válaszokat.
Bár volt benne irónia, de nem volt trágár és nem volt rasszista! Ahol ilyen válaszokat törölnek, ott komoly bajok vannak és el kell gondolkozni, hogy szabad e ottmaradni tovább! Én most azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!