Mi a véleményetek, arról, hogy egy őrjöngő drogost úgy megvertek, hogy belehalt?
Megy a kártérítésért a cirkuszolás!
Az egész brancs nem tudta megfékezni, ezért hívták a rendőröket és akkor még pofáznak?
Még véletlenül sem az acetonba áztatott dohánytól amit szívott, állt le a veséje!
Te meg mit akarsz Kérdező?
Küldj nekik pénzt és menj el a temetésre!
Jaj bakker, te mindent elhiszel? :D Pláne ilyen blikkes szenny cikkeket? :D
Elmondom, mi történt: a pali szépen becuccozott, tán ivott is rá, bekattant, a CSALÁDJA kihívta rá a rendőröket, akik LEFOGTÁK, bevitték, aztán valszeg a tag szervezete feladta a küzdelmet a kevert herbállal meg bioval, amit az ilyenek szeretnek szívni a szintén patkányméreggel és egyebekkel kevert falusi kristály mellett.
Most pedig a drága család, aki eredetileg ráhívta a rendőröket, szeretne leakasztani egy szép kis kártérítést, és hát persze jobb sztori azt előadni, hogy a rendőrök "agyonverték", mint beismerni, hogy túladagolta magát és leálltak a szervei a drogtól... ami tök egyértelmű egyébként.
Nem volt itt semmiféle verés, ezek úgy hazudnak, ahogy a víz folyik... legyen már annyi eszed, hogy nem hiszel el mindent, amit az ilyenek kitalálnak.
Amúgy meg megérdemelte, az ilyenért nem kár. Egy szeméttel kevesebb.
Kérdező!
Miért nem írtad ki, hogy csak a neked tetsző válaszokat tűröd meg? Idáig 3-4 hozzászólást töröltettél, csupán mert nem a rendőröket szidta, hanem kétségbe vonta a hír igazságtartalmát és bírálni merte az öt gyerekes "apukát", aki acetonba áztatott bagót szívott és egy egész karaván nem tudott megfékezni, ezért kellettek a rendőrök.
A rendőrök, akik az ilyenektől téged is meg fognak védeni, ha éppen nem lesz veled egy egész utca rokonság!
Amúgy meg jóvanna, nem kell leharapni a fejemet. Érdekelt a véleményetek.
11-esnek meg azért írtam, azt amit, mert mi az, hogy küldjek pénzt és menjek el a temetésére?! Láttam a híradóban, feltettem a kérdést. Nem kéne személyeskednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!