A rendőrjárőröknek van szolgálati OKOS telefon is?
A multkor intézkedés volt sajnos,kihívtam a rendőröket,személyit nem kért tőlem csak kérdezte a nevem,további adatom ,nyomkodott egy okostelefont és egyszer kidobta a fényképemet az okostelefon kijelzőn,gondolom az adatot is.
Akire kihívtam attól kért személyit,annak is kidobta az adatait a telefonon és azt is kiírta,hogy már volt rendőrségi ügye a srácnak.
Én eddig azt hittem csak szolgálati rádiótelefonjuk van de gondolom már okostelefont is adnak nekik,mert azon gyorsan mindent meg lehet nézni,gondolom internet kell hozzá. Amiről szó van az okostelefon is szolgálati nekik? A sajátjukon nem tudnának ilyet nézni. Esetleg lehet a sajátjuk és csak ők mint rendőrök le tudnak tölteni egy alkalmazást rá amit csak rendőrök tudnak letölteni és azon megnézik az ember adatait.
Most a rendőröknél az említett okostelefon szolgálati vagy saját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!