Késő este behívhatnak tanúnak, szimplán telefonon?
Figyelt kérdés
Este 10 óra körül hívtak a rendőrök, hogy a házunk előtt állnak. Pont ma utaztam áll és 2 napig nem is leszek otthon. Elég sok a rossz a rosszakaróm, ráadásul pont 1-2 napja jöttek rokonságot látogatni pár rosszakaróm, mert a rokonaik ugyanabban az utcában laknak. Ők már nem egyszer felhívtak magánszámról és szórakoztak velem. Érdekes, hogy eljövök pont otthonról és aznap este keresnek a rendőrök, hogy menjek be tanúként, ráadásul közölték, hogy nem piti ügy. Magánszámról hívtak, mondtam, hogy 2 napig nem leszek otthon, mondták, hogy akkor majd pénteken vagy mi, meg hogy akkor továbbítsák a dolgokat egy közelben lévő nagyobb város rendőrkapitánysága felé. Felhívtam pár rokonomat és azt mondták nem láttak rendőrautót, hát érdekes...
A helyedben felhívnám a rendőrséget, hogy igaz-e, lehet, hogy csak valaki szórakozott veled. A hívásokat meg rögzítsd, mert ha tényleg kamu volt akkor az asszem bűncselekmény.
2018. jún. 6. 05:19
3/7 anonim válasza:
Biztos nem. Ez valószínűleg átb...ás akart lenni.
2018. jún. 6. 08:34
4/7 anonim válasza:
Tanú meghallgatás kétféleképp lehet
1. kimennek hivatali idő alatt 8-16, és személyesen kérdeznek ki.
2. Kiértesítenek ajánlott levélben, hogy ekkor és ekkor jelenj meg itt és itt.
2018. jún. 6. 09:13
5/7 anonim válasza:
Elég sok a rosszakaród, majd felhívnak egy magánszámról, és belemondod, hogy két napig nem vagy otthon.
Szerintem készülj fel, hogy mire hazaérsz, ki lesz rámolva a ház
2018. jún. 6. 13:42
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az utolsónak annyit külön írnék azétt, hogy akármennyire is szégyen, ezek a rosszakarók 90%-a rokon, szóval inkább csak irigyek. Kirabolni nem tudnának. 32 házból álló utca, majdnem mindenki rokonna mindenkinek, szemelőtt van minden, közeli rokonságra rá van bízva a ház meg a kutya addig (Staffi), legnagyobb értékeim nálam vannak (pénz, ékszerek, autó).
2018. jún. 7. 02:10
7/7 anonim válasza:
Ha megakarnak hallgatni akkor hivatalos idézést küldenek. Sokféleképpen lehet köztük telefonon is, de biztos nem fognak elmenni érted 10kor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!