Mivan ha nem veszem fel a telefontđ± a rendĆrsĂ©gnekđź?
Ăn Ășgy tudom a rendĆrök telefonon, csak az ĂŒgy meggyorsĂtĂĄsa vĂ©gett keres(het)nek.
Hivatalosan kikĂŒldenek Ă©rted egy jĂĄrĆrt, vagy idĂ©zĂ©st kĂŒldd :)
Ăn felvennĂ©m nekik.
#1 - Onnan tudom,hogy :
-RĂ©gebben kerestek errĆl a szĂĄmrĂłl
-Interneten rĂĄkerestem a szĂĄmra
#5 - Ha tudnĂĄm Ă©nis felvennĂ©m,de napközben le van nĂ©mĂtva a telefonom (okkal) Ăgy nyĂlvĂĄn nem lĂĄttam a hĂvĂĄst.
IdĆközben Ășjra hĂvtak ,nem fognak sem jĂĄrĆrt kĂŒldeni ,sem ĂrĂĄsban Ă©rtesĂteni,mivel nem csinĂĄltam semmit,csak kĂ©rdĂ©st tettek fel.
Köszi a vålaszokat.
Ha kĂ©rdezni akarnak, akkor idĂ©zĂ©st kĂŒldd Ă©s tanĂșkĂ©nt kihallgat.
TanĂșkĂ©nt igazmondĂĄsi kötelezettsĂ©ged van!
AztĂĄn a tanĂșskodĂĄs vĂ©gĂ©n mĂ©g rabosĂthatnak is, ha van miĂ©rt :)
Szép hetet! :)
#7 - Kedves tĆled ,hogy rĂĄm akarsz ilyeszteni,de ahogy Ărtam mĂĄr tisztĂĄzĂłdott. EgyĂ©bkĂ©nt a vĂĄlaszarĂĄnyodon a stĂlusod lĂĄtszik,hiĂĄba adsz hasznos vĂĄlaszt,ha ilyen stĂlusban vĂĄlaszolsz.
Nem akartam leĂrni,mert igazĂĄbĂłl senkinek semmi köze hozzĂĄ,de csak miattad leĂrom.
MĂ©g 2016 jĂșniusĂĄban lefoglaltak tĆlem valamit,amirĆl 2017 mĂĄjusĂĄban kaptam papĂrt,hogy mehetek Ă©rte,viszont nem mentem. AlapbĂłl Ășgy nĂ©z ki a dolog,hogy 30 napom lett volna menni,de ma hĂvtak (emiatt ĂrĂłdott a kĂ©rdĂ©s) ,hogy megvan mĂ©g az a "valami" ,de el kell vele szĂĄmolniuk Ă©s kĂ©rdeztĂ©k ,hogy el tudok e Ă©rte menni vagy semmisĂtsĂ©k e meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!