Ha valaki megengedi nekem, hogy súlyos testisértést kövessek el rajta, és kórházba kerül, és a zsaruk megtudják, akkor le is csukhatnak?
Szerintem írass egy szabad kézzel írt nyilatkozatot, hogy ő kért erre és erre, és minden esetleges következményért beleértve a maradandó egészségkárosodást is vállalja a felelősséget, a kezeléshez szükséges anyagi terhekkel együtt.
Lehet, hogy nem százszázalékos védelem, de tuti, hogy rohadtul nagy enyhítő körülmény, és max egy furcsa nézést kapnál, ha nem szüntetnék be az ügyet. Csak halállal ne végződjön. :D
Törvényszerű, hogy ebből eredendően orvoshoz kelljen kerülnie? Nem tudom, hogy orvosnak milyen esetekben kell hivatalból feljelentést tennie, mert van, amikor a beteg kérheti, hogy ne tegyen, és akkor nem tehet, vagy "meggyőzhető" (a beteg egyébként kérheti, hogy az orvos egyedül legyen a vizsgálatsorán, így az asszisztensnek ki kell menni, és nem lenne tanú a kérésnél, "megvesztegetésnél".
Előző vagyok, folyt.
Természetesen a megvesztegetés bűncselekmény, és én ezt nem is javaslom, sőt. Csak azért írtam, mert ilyen is van, lehet. De nem szándékoztam ötletgazda lenni, asszisztálni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!