B..Arnold kérdése:
Sulyos testi sertes kiserlete! Mire stamithatok?
Figyelt kérdés
osem voltam buntetve ill sosem voltam birosag elott egy koleggam szidalmazot es tamadoan lepett fel megilyedtem egy kisebb 50cm faval elakartam ilyeszteni es hadonaszott belenyult veletlen nem szandekosan akartam megutni feljelebtett sulyos testi sertes kiserlete mire szamithatok??2016. okt. 17. 18:15
1/6 A kérdező kommentje:
sokat segítettél kössz!!
2016. okt. 17. 18:37
2/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit fogsz kapni. 3-4 év mire vége lesz. Akármi is lesz az ítélet, örülni fogsz hogy vége. Duplát öregszel és rengeteg költséged lesz és sok mindent el fogsz cseszni, amiből károd származik. Összegészáben 10 évet fogsz visszalépni az életben. üdv a Böszmelandban Jaaa és a nyelvtan-nácik copjansk le
3/6 A kérdező kommentje:
KÖszi!letöltendőt ugye nem?
2016. okt. 17. 20:46
4/6 anonim válasza:
Mi a f..sz az hogy súlyos testi sértés KÍSÉRLETE ?
Jó hogy már nem tömeggyilkosság előkészülete mert tökön akartad ütni. Ha ez megáll a bíróságon akkor egy agyrém ez az ország.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez egy evvel ez elott toetent es ma voltam kihalgatason
2016. okt. 17. 23:32
6/6 anonim válasza:
Súlyos testi sértés kísérlete nincs... ne vicceljünk már :D Ahogy az # 5/6-ös mondja ezért kb semmit se fogsz kapni, maximum pénzbüntetést. 30-50 ezret könnyű testi sértésért és ennyi. Nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!