Mennyire normális az, hogy egy tavaly szeptemberben elkövetett szabálysértés miatt most kaptam meg a büntetést?
Mindegy kifizettem, abár ez így hóvégén nem hiányzott. Utána gondolom felejtős az ügy mert tényleg pofátlanul nyomtam, és nem szép dolog összezavarni egy tömegkommunikációs eszközt. Mondták is az urak, hogy több bejelentés jött ez miatt, és emiatt a bünti is kicsit nagyobb lesz.
Csak ez, hogy egy év után? Akár munkanélküli is lehettem volna annyi idő alatt, vagy hajléktalan.
Meg ismerősnél is a másfél év...
Biztos nem jön jól ha fizetni kell, de vegyük tudomásul, ha hibázunk fizessük ki a büntetést. Legalább ugyanazt a hibát mégegyszer talán nem követjük el.
Mert nem megérdemli aki 50 helyett 100-al megy lakott területen? Én még a jogosítványát is elvenném örökre.
Aki most fújgat erre, az biztos nem tenné ha mondjuk egy ilyen száguldozó miatt meghalna a gyereke, vagy más hozzátartozója.Aki nézi a híreket, mindennap van ilyen jó pár.
Erről van szó.
A hatóság is hibázott, szal innentől kezdve miért fizetné be?
Ha időben jön a csekk, nm szólok, de ilyenkor.
Másrészt ez is irreálisan magas összeg ezért a balhéért.
Kérdező, hogy van ez manapság? Hogy derítik ki hogy ki cb-zett és hány wattal?
Régebben mozgatott a dolog, de nem lettem rádióamatőr, de mindig foglalkoztatott, hogy hogy kapják el, akik szabályt sértenek ezen a területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!