Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan legyek közrendőr?

Hogyan legyek közrendőr?

Figyelt kérdés
Szeretnék sima rendőr lenni, nem készenléti. Még nincsen érettségim, de lassan lesz és el kell döntenem, hogy mivel akarok foglalkozni. A rendőr a legjobb amit eltudok képzelni. Rengetegszer gondolkoztam, hogy mi lenne, ha rendőr lennék és nagyon felemelő érzés volt, akárhányszor bele gondoltam. Csak, ha jelentkeznék, akkor szeretném elkerülni, hogy készenléti rendőr legyek. Tudom hülye indok amit most mondani fogok, de tényleg így van. Én nem veszek fel gombos pólókat, mert hányingerem van tőlük. A készenléti rendőröknek az van és nagyon hányinger keltő számomra a pólójuk. Egyszer elhánytam magamat, mert beszéltem egy rendőrrel, hogy hogyan legyek rendőr és oda jött egy készenléti rendőr, aztán hazudnom kellett arról, hogy miért hánytam el magam. Nagyon kellemetlen volt. Tudnátok segíteni, hogy hogyan legyek közrendőr?

2017. aug. 12. 22:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megpróbálom visszatartani a hányást :D
2017. aug. 13. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:

WTF

Meglát egy egyenruhát és elhányja magát..hát,ilyet sem hallottam még.

2017. aug. 13. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés fake
2017. aug. 14. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Az országban van 4 rendészeti iskola,oda kell jelentkezni 2 évig tuti közrendőr leszel,aztán majd látják.De szólok kemény a rendészeti suli.
2017. aug. 14. 22:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Biztos nagy kamu. Csak egy nagyon rossz emlékem van a gombos pólóról és ezért leszek rosszul, ha meglátom. Nagypapám a szemem előtt halt meg egy olyanban, 10 évvel ezelőtt.
2017. aug. 15. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!