Mi kell ahoz hogy Rendőr legyek?
Figyelt kérdés
Elég furcsán írtam a kérdést, de arra lennék kíváncsi hogy ha leteszek egy érettségit esti sulin akkor hány év lenne a rendészeti? Tehét hogy külön érettségivel lehet e egyáltalán ? Nem vagyok ebbenm túl jártas ugyhogy minden ifo. érdekel2016. ápr. 12. 14:44
1/10 anonim válasza:
magyar állampolgárság maximum 8 általános de ha nincs meg akkor nem gond.
ne legyél retardált és legalizáld a füvet.
obama a barátunk azt mondja védd a természetet ezért a fű az fontos.
védd az erdőt egyél erdészt.
2/10 A kérdező kommentje:
őőő elég érdekes válasz, gondolom mielőtt leírtad te is használtad a "természetet" :D
2016. ápr. 12. 14:49
3/10 anonim válasza:
Érettségid legyen először. Azután rendészeti szakközépiskola. Van néhány az országban, keresd meg a legközelebbit hozzád és jelentkezz. Jelentkezésnél fizikai, orvosi, és pszichológiai vizsgálatokon kell sikeresen megfelelned.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ!
Még annyit hogy a rendészeti (érettségi nélkül) hány év?
2016. ápr. 12. 14:59
5/10 anonim válasza:
Érettségi nem kell hozzá, csak katonaviseltnek kell lenned.
6/10 anonim válasza:
Érettségi kell hozzá, feltétele. Úgy működik mint az okj-s képzések, érettségi után jelentkezhetsz csak.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm...fizikai felmérésen mire számíthatok?
2016. ápr. 12. 15:26
10/10 anonim válasza:
Mivel még a GOOGLE használata is bonyolult számodra,így szerintem kiváló rendőr leszel!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!