Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha a nagyapám testvérei közül...

Ha a nagyapám testvérei közül 13-ból 4-en, és a dédnagyapám is öngyilkos lett, és az én fejemben is megfordult már hogy az legyek. Attól még lehetek rendőr?

Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Perpillanat igen, mivel nagyon kevesen jelentkeznek és nagy a hiány. Eléggé engedékenyek.
2015. szept. 9. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha volt már kísérleted, és erről pl. orvosi ellátás is volt, akkor annak nyoma marad, és felvételt kizáró ok.
2015. szept. 9. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:

1. Ha nem volt kísérleted és nem kerültél miatta kórházba,azaz nem szerepel az eü.kartonodon akkor igen!

2. KUSSOLJ róla a felvételin!

3. Mindenki érdekében javaslom,hogy előtte konzultálj egy dili dokival!!!!

2015. szept. 10. 09:22
 4/8 A kérdező kommentje:

lehetek. :)

Dilidokii ?

2015. szept. 11. 14:50
 5/8 anonim válasza:
ha elmész dilidokihoz, akkor már lesz róla dokumentáció. szerintem ne szólj róla ameddig nem vesznek fel, utána meg menj el pszichiáterhez (a pszichológus nem jó semmire, haha)
2015. szept. 26. 09:56
 6/8 könyvmoly18 válasza:
Ez hogy függ össze?
2015. okt. 4. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Mert bennem is megvan az az ösztön
2015. okt. 5. 15:19
 8/8 könyvmoly18 válasza:
Igen, lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de azt nem értem, hogy ha valakiben megvan erre a hajlam akkor miért nem lehet rendőr. Van erre egy szabály? Oké, gondolom, hogy semmilyen szakterületen nem foglalkoztatnak annyira szívesen olyan akiről mondjuk tudják ezt, csak hát... Na mindegy, lehet hogy nagyon hülye vagyok bocsi :D
2015. nov. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!