Tegnap igazoltatásnál, kocsimból elvették a baseball ütőmet, meg a gumibotomat. Kérdés kitudom-e majd magyarázni hülye indokokkal, hogy sportolok?
Meg elvettek még pár dolgot más rendszámtáblát .....
De mondjuk úgy megtudom úszni a pénzbírságot ha aztmondom hobby szinten Baseballozok és mondjuk Krav Magához kell a gumibot. Láttok rá esélyt?
A liberális és a szélsőségeket elítélő nem azonos. De belegondoltál már abba, hogy miért is volt nála gumibot, baseball ütő és rendszámok?
Pontosan miért is nem jelentetted be azt aki (jogosan) azt mondta, hogy ha ezek után nem büntetik meg/csukják le, akkor gyenge az igazságszolgáltatás?
Majd egy este a vonulgatós haverjaival széttörik a fejeden az ütőt, megdobálnak macskakővel és rád gyújtják az autód... Akkor aztán jelentheted a dolgot ahol akarod! (Tedd is meg! De javaslom a moderátornak, hogy olvassa el mit töröl, mert ez egy részben politikai topic, nem kell semlegesen írnom...Ugye?)
Furcsa, engem még egyetlen "gonosz szélsőséges náci" sem dobált meg macskakővel és az autómat sem gyújtották fel, pedig nem vagyok sem kopasz, és nem hordok magyar jelképeket sem. Ez az egész a média által felfújt hisztéria, nagyon sajnállak ha mindent beveszel, inkább menj ki az utcára tájékozódni kik is jelentenek valódi veszélyforrást. Elvannak ők a saját dolgukkal, és én is a sajátommal. Vannak az országnak égetőbb problémái is ennél, a kérdező pedig egy egyszerű jogi kérdést tett fel, amire erre vonatkozó válaszokat várt, nem egy önjelölt erkölcscsősz definícióját a szélsőségekről. Te offoltál, ráadásul bunkó módon, így törölték. Ilyen egyszerű, ezen nem kéne meglepődni.
P.S. Egy apró észrevétel csak, de jól sejtem, hogy amikor a gárdát tiltották be politikai nyomásra, nem tiltakoztál hogy a demokrácia sárba tiprása ugye?
Nem, mert alkotmánysértő volt. Nincs helye egyetlen jogállamban sem az állami hadseregen kívül más katonai vagy félkatonai szervezetekre.
Utcán mászkálok, emberek között, ne félj! Sőt MOTORRAL voltunk kint anno a Kossuth téren is. Nem a tüntetőkről beszélek, hanem azokról, akik pl. a TV székház előtt céltalanul romboltak, gyújtogattak. Ezek a balhé miatt voltak ott, nem meggyőződésből. De mindegy is. Nem akarlak én meggyőzni. Ha nézel híradót, akkor a Gyorskocsit tényleg kibővítették. Pintér tényleg szigorítja a végrehajtást. S remélem az ilyen bajkeverőket becsukják végre és bent is tartják!
Az ismeretségi körömben SENKI sem hord a kocsiban baseball ütőt, gumibotot és rendszámokat, nem is tartanak a retorziótól...
S végül, mint jogász: tényleg őszintén remélem, hogy felelősségre vonják és felkutatják a társait is...
(Itt jegyzem meg, hogy én legalább a nickemet vállalom és nem fedezékből névtelenül írogatok be, mint te.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!