Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Igazoltatásnál kiderül?

Igazoltatásnál kiderül?

Figyelt kérdés

Ha egy rendőr igazoltat s nincs nálam személyi de van bejelentett lakcimem, bediktálya az adataimat ellenőrzésre ,de visszavonták a tartózkodási engedélyem az autómatikussan megjelenik a rendszerbe és igazoltatáskor kiderül? vagy azt nem nézik?

Aki bent van a központba az látja , vagy nem?

Gondolom aki nézi az látja hogy külföldi vagyok és akkor megnézi a tartózkodásom is vagy nem?

2010. nov. 25. 15:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm menekült és azt mondta valószinü vissza vonták a státuszát, de multkor igazoltatták és semmi nem történt nem körözték meg semmi. Lehet hoyg nem is vonták vissza a státuszt? Ha vissza vonták volna azt gondolom lejelentik a nyilvántartóba vagy ilyesmi nem?
2010. nov. 25. 15:37
 2/14 anonim ***** válasza:
igen
2010. nov. 25. 15:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk nem kérdezték az állampolgárságát, de gondolom aki ezt elenőrzi a rendszerbe neki meg kell nézni? Vagy lehet hogy csak felületessen elenőrizték? ilyen lehet?

Én nem hiszem el ha megvonták volna tőle azt ne látták volna

2010. nov. 25. 15:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Utcai igazoltatásnál a rendőr csak a kezében levő papírokat tudja ellenőrizni (abból nem látszik a naprakész állapot)...

Ha lekérdezi a központi adatbázist, abból látja a naprakész állapotot!

Olyan előfordulhat, hogy az igazoltató rendőr rádión beszól a központba és kikéri az adataidat, na akkor lebuktál!

2010. nov. 25. 15:56
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó!

Pont ez a lényeg hogy lekérdezte az adatokat de semmi nem történt. Ezek szerint minden rendben van a papirjaival gondolom. Ha hoznak egy visszavonó határozatott akkor azt gondolom lejelentik valahol és igazoltatásnál látszódnia kelene vagy nem?

Nem hiszem hogy a központban lévő személy ezt nem nézte volna

2010. nov. 25. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia!HA ajánlhatom ismerösöd intézze el a pairjait,mert bezárás ,tolonc lesz a vége...tudom,ilyen helyen vagyok.JA,és igen,kiderül,de ennek is van átfutási ideje.
2010. nov. 26. 14:52
 7/14 A kérdező kommentje:

Ilyen helyzetbe vagy? Ez ellen mit lehet tenni milyen papirokat intézzen? Tőled mért vonták meg?

Ugy tudom menkültet nem lehet kitoloncolni vagy tévedek?

Igazoltatásnál kikellet volna derülnie ha gond van vele nem?

2010. nov. 26. 15:30
 8/14 A kérdező kommentje:

Most látom te ilyen helyen vagy. Akkor adhatnál tanácsot hova lehet fordulni ezzel kapcsolatba mihez van joga?

A Hatóság autómatikussan lejelenti a nyilvántartónak?

Ha megvonják a státuszt mihez van joga?

2010. nov. 26. 15:32
 9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nem biztos hogy megvonták tőle . De ha jól értelek ha megvonták volna akkro a rendőr mikor lekérdezi az adatokat egyböl kiderül esetleg köröznék is emiatt?
2010. nov. 26. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:
menjen be a bevándorlási hivatalba,és ott felvilágositják.
2010. nov. 26. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!