Igazoltatásnál kiderül?
Ha egy rendőr igazoltat s nincs nálam személyi de van bejelentett lakcimem, bediktálya az adataimat ellenőrzésre ,de visszavonták a tartózkodási engedélyem az autómatikussan megjelenik a rendszerbe és igazoltatáskor kiderül? vagy azt nem nézik?
Aki bent van a központba az látja , vagy nem?
Gondolom aki nézi az látja hogy külföldi vagyok és akkor megnézi a tartózkodásom is vagy nem?
Mondjuk nem kérdezték az állampolgárságát, de gondolom aki ezt elenőrzi a rendszerbe neki meg kell nézni? Vagy lehet hogy csak felületessen elenőrizték? ilyen lehet?
Én nem hiszem el ha megvonták volna tőle azt ne látták volna
Utcai igazoltatásnál a rendőr csak a kezében levő papírokat tudja ellenőrizni (abból nem látszik a naprakész állapot)...
Ha lekérdezi a központi adatbázist, abból látja a naprakész állapotot!
Olyan előfordulhat, hogy az igazoltató rendőr rádión beszól a központba és kikéri az adataidat, na akkor lebuktál!
Nem rólam van szó!
Pont ez a lényeg hogy lekérdezte az adatokat de semmi nem történt. Ezek szerint minden rendben van a papirjaival gondolom. Ha hoznak egy visszavonó határozatott akkor azt gondolom lejelentik valahol és igazoltatásnál látszódnia kelene vagy nem?
Nem hiszem hogy a központban lévő személy ezt nem nézte volna
Ilyen helyzetbe vagy? Ez ellen mit lehet tenni milyen papirokat intézzen? Tőled mért vonták meg?
Ugy tudom menkültet nem lehet kitoloncolni vagy tévedek?
Igazoltatásnál kikellet volna derülnie ha gond van vele nem?
Most látom te ilyen helyen vagy. Akkor adhatnál tanácsot hova lehet fordulni ezzel kapcsolatba mihez van joga?
A Hatóság autómatikussan lejelenti a nyilvántartónak?
Ha megvonják a státuszt mihez van joga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!