Igazoltatásnál kiderül?
Ha egy rendőr igazoltat s nincs nálam személyi de van bejelentett lakcimem, bediktálya az adataimat ellenőrzésre ,de visszavonták a tartózkodási engedélyem az autómatikussan megjelenik a rendszerbe és igazoltatáskor kiderül? vagy azt nem nézik?
Aki bent van a központba az látja , vagy nem?
Gondolom aki nézi az látja hogy külföldi vagyok és akkor megnézi a tartózkodásom is vagy nem?
gondolm ez az átfutási idő nem több 1-2 hétnél?
Mondtam neki menjen be
Most olvatam utánna. Ha megvonják a menekült státuszt akkor azt a hatóságok kötelessek haladéktalanul jelenteni a központi nyilvántartónak!
Ő azt álitja már több mint egy éve rebezsgetik neki hogy megvonták, tehát ha rendőr bediktálta az adatait lekérdezte akkor ezt látniuk kellet volna ha nézik persze, vagy tévedek?
Nem kötözködni akarok az előző hozászólóval , ő ezzel foglalkozik ő talán eltudja magyarázni hogy van ez mert mostmár engem is érdekel ez a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!